הילדים שלי יהנו ממנו.אני מוציאה בעז"ה את הספר 'המברכים הצעירים'. אח של 'השומרים הצעירים'.
ספר קומיקס ללימוד הלכות ברכות, באופן מרתק מחד וברור מאוד מאידך.
הדמיה שלו וטעימה כאן.
גם לי אמר מוכר בפלדהיים כנ"ל...לא לוקחת אחריות על הדברים, אבל המוכר באור החיים אמר לאחותי ש'פדהאל' הולך לצאת לפסח.
תעלי קובץ פתוח."הומור זה ענין רציני"
על הפילוסופיה של ההומור.
ספר מצחיק לכל המשפחה. גם למבוגרים וגם לילדים.
תודה מיכל! ואגב, גם מבוגרים יכולים להנות ממנו וללמוד המון...הילדים שלי יהנו ממנו.
במיוחד בן ה7.
"הומור זה ענין רציני"
על הפילוסופיה של ההומור.
ספר מצחיק לכל המשפחה. גם למבוגרים וגם לילדים.
וואוווווו!!! ליבי קליין! איזה כיף לראות אותך בפרוג! תמיד רציתי לכתוב לך שאין על הספרים שלך וקפצתי על האשכול... את כותבת מדהים!!! אין על הספרים שלך!!! [במיוחד על לייבי ואסתי!!!], וגם הסיפור בהמשכים שבעיתון קטיפה מדהים!!! מחכה לספרים חדשים!!!!תמשיכי לכתוב מדהים כמו שרק את יודעת! בהצלחה!!!בעזרת השם, ועם הרבה תפילות, יהיה ספר חדש לפסח.
תודה על הציפייה!
לכן הוצאתי אותו. כדי שגב' קווי מתאר תקבל חשק לסדר את הבית לפסח.שיתם חשק להתחיל לנקות את הבית לפסח
מקסים!'אחת ועוד אחות' שפורסם ב'בתוך' גם אמור לצאת בקרוב, תחת שם חדש - 'פתאום אחות'.
לא אכחד שאני חסידה גדולה של ידידתי שפרה גליק, ועם זאת חושבתני שאיני משוחדת. האישה פשוט מפליאה לכתוב!
בשונה מיתר ספריה המיועדים לנוער, הפעם היא פנתה במובהק לקהל הבוגר.
אם יש לאי מי תוכנית לפנק אותי, זו המתנה שאני מזמינה לעצמי.
צפה בקובץ המצורף 608447צפה בקובץ המצורף 608448
ספר מהמם! סגנון שונה, משהו שלא הכרנו עד היום אבל שווה!!!'אחת ועוד אחות' שפורסם ב'בתוך' גם אמור לצאת בקרוב, תחת שם חדש - 'פתאום אחות'.
לא אכחד שאני חסידה גדולה של ידידתי שפרה גליק, ועם זאת חושבתני שאיני משוחדת. האישה פשוט מפליאה לכתוב!
בשונה מיתר ספריה המיועדים לנוער, הפעם היא פנתה במובהק לקהל הבוגר.
אם יש לאי מי תוכנית לפנק אותי, זו המתנה שאני מזמינה לעצמי.
צפה בקובץ המצורף 608447צפה בקובץ המצורף 608448
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: