אשמח להמלצה לספר טוב לנערות
מקווה להיות גיבורה.עד פח יש עוד המון זמן ומשמים....
אם את בכל זאת מחליטה להתפתות אז זה לגמרי על הספר הזה.
לא לפסח הזהכבר שאלתי ומנסה לשאול שוב, מישהי יודעת מה קורה עם חסיה ברטלר??? המון זמן לא הוציאה ספר חדש....
יש ליפה נוף גם משלוחים?
לא שמעתי...ידוע פה למישהו האם חיים גרינבוים מוציא ספר חדש?
מה אז לא יהיה לנו את ליבי קליין לפסח????קולמוס שלחו לי מייל הבוקר
שיתכן ויופסקו שירותי המשלוחים בכלל בכל הארץ
אז מהרו להזמין היום עד 5
כתוב עליו במפורש- ספרה הראשון למבוגרים (הקודמים מאוד יפים לנערות) או משהו כזה.פתאום אחות מה הסגנות שלו
נשים או נערות?
הוא היה נראה לי מאוד יפה כמעט קניתי אתו אבל התגברתי כי לא רציתי לקנות כ״כ הרבה ספרים.פתאום אחות מה הסגנות שלו
נשים או נערות?
אני גם הזמנתי את טווח אפס, ואמרו לי עד שלושה ימי עסקים.ומחכים בקוצר רוח לשליח של אור החיים
אני הזמנתי ואמרו שעדיף רק דרך המייל כי יש עומס על הקוויםטווח אפס כבר חי נושם ובועט
@יונה ספיר הזמנו ומחכים בקוצר רוח לשליח של אור החיים
מי שרוצה אפשר לבצע הזמנה טלפונית
רשת אור החיים
טלפון: 03-5300777
משלוח 15 ש״ח
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: