לעניות דעתי לא (אבל לקרוא זה אף פעם לא גרוע!)אם לא כל כך אהבתי את הספרים הקודמים של בתיה ענה, נידונה לכישלון זה משהו אחר שיש סיכוי שאני אוהב, או שאין טעם לנסות להשיג?
מסכימהאצלינו לא אהבו את נידונה לכישלון
יותר נכון התאכזבו בפרט אחרי הספרים האחרים שלה
זה סגנון מאד שונה וקצת מלאה לדעתי
פלצבו של אסתר קוין ספר חמוד
וגם תשע לפנות בוקר מומלץ
הספר חולק בנקודות מכירה.
אצלנו ממש לא אהבו,משהו קרא פה את הספר "מכת מחץ" של ישראל פלר?
אפשר המלצות, בקורת משהו?
מי שמעניין אותו לקרוא על המריבות בין ראש הממשלה לאישתו - שיקנה את הספר.אצלנו ממש לא אהבו,
במחילה.
אבל טענו שהוא משעמם.
אנחנו אישית קנינו והתחרטנו.
אבל זה עניין של טעם.
את הספר ראויהיש למשהי את הספר באזור בית שמש שאפשר להשאיל? חבל לי לקנות אני לא קרואת יותר מפעם אחת..
את רוצה להחליף בהשאלה או לתמיד?יש לי את הספר מה שנכון נכון ורוצה להחליף אותו בספר חדש אחר כמו ראויה או באה בלילות או פלצבו וכו'
אני גרה בירושלים
יש מישהי שרוצה?
לא הבנתי מה הלחץ עליו?ממש מחפשת את הספר ראויה
אפשר אולי להשכיר ממשהי ?
ירושלים
אני רוצה להחליף בהשאלה אבל את חיבוק דוב כבר קראתיאת רוצה להחליף בהשאלה או לתמיד?
אם זה בהשאלה אז יש לי את חיבוק דוב
אומרים שהוא אחד הספריםלא הבנתי מה הלחץ עליו?
הרבה מחפשות אותו...
מה קרה?!
מעניין...
אכן.קנית אותו?
יש מישהו שקרא את "המשימה: נתנז" של אורי סלע ?
איך הוא ?
גומרים אותו תוך אכילת כזית...כמעט קניתי, ואז כשראיתי כמה הוא דקיק, החלטתי לוותר. יש פה מישהו שקרא? שווה לקנות?
מחפשות אותו ע"מ להבין מה הלחץ...לא הבנתי מה הלחץ עליו?
הרבה מחפשות אותו...
מה קרה?!
מעניין...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: