ניסחת אותי.אני הרגשתי שהאור מפוזר בתוך הספר. בנקודות קטנות ומשמעותיות. כל הזמן.
זה ספר שמציג תהליך ארוך, עם עליות וירידות. הסיום יפיפה אבל במבט מפוקח הוא בכלל נקודת התחלה.
אם באמת הסופרת הייתה רוצה לספר את הסיפור האמיתי - הוא היה ממשיך הרבה אחרי פרק הסיום, ואולי אפילו היה קודר הרבה יותר.
תקראי לזה האושר שבדרך או משהו כזה, אני לא הרגשתי שהספר היה צריך לשאוף לאיזה הפי אנד מרגש.
הספר הזה יש לו מעלה על שאר ספרים.איך בדיוק למנוע? יש לך תשובה?
אני לא מצאתי
אם כבר מדברים על אוביקטיביות אני חושבת שהיה ראוי להשאיר את המרחב לראיה האישית של כל אחת.תנסו רגע לקלף את הערצה שיש לכם על האומץ שספר כזה יצא לאור.
זה ספר ראשון מסוגו, אתם נותנים להתלהבות לטשטש אתכם.
וממבט אובייקטיבי תבחנו את הדברים
בעיקרון מיד אחרי שבועות מתחיל חודש הספר, עם הרבה הנחות ומצבעים. יש מבצעים שכבר התחילו עכשיו. אולי כדאי לך להציץ...נעביר נושא...
איזה ספר כדאי לי לקנות לשבועות?
ממליצה על כל הנחלים הולכים. מאוד יפה.נעביר נושא...
אבא בשעה שתיים יצא כבר בפסח?אמור לצאת ספרים חדשים בשבועות?
כןאבא בשעה שתיים יצא כבר בפסח?
מה זה הספר הזה?אבא בשעה שתיים יצא כבר בפסח?
ספר של רחל שור,מה זה הספר הזה?
ממה שקראתם, מה אהבתם?נעביר נושא...
פלצבוממה שקראתם, מה אהבתם?
מאוד!!!!שווה לקנות את נידונה לכשלון?
על טעם וריח....אצלינו לא אהבו את נידונה לכישלון
יותר נכון התאכזבו בפרט אחרי הספרים האחרים שלה
זה סגנון מאד שונה וקצת מלאה לדעתי
פלצבו של אסתר קוין ספר חמוד
וגם תשע לפנות בוקר מומלץ
אותם קראתי.פלצבו של אסתר קוין ספר חמוד
וגם תשע לפנות בוקר מומלץ
אם את מחפשת עלילה - אז לא תמצאי את מה שאת מבקשת (ממליצה על לא שאלתי של ח. לוברבום ומה שנכון נכון דבורי רנד)שווה לקנות את נידונה לכשלון?
חחחאם את מחפשת עלילה - אז לא תמצאי את מה שאת מבקשת (ממליצה על לא שאלתי של ח. לוברבום ומה שנכון נכון דבורי רנד)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: