כן. של חזית כפולה של א בראבמסתנן חוקי זה המשך של ספר?
גיל היעד -זה לנוער ומבוגרים בעיקרון.באמת עניין אותי לדעת
מה גיל היעד שלו
והאם זאת אכן עלילה ומה הסגנון?
קניתי אותו גם, לפני כמה חודשים, היה כתוב על זה מהדורה מחודשתבקשר להמשך הספר ציד לילי
אני אישית קניתי את ציד לילי ואיך שסיימתי לקרוא אותו התגובה הראשונה שלי היתה לגנוז אותו במקרה הטוב
או לזרוק אותו
ממש לא סבלתי אותו וכך גם חברות שלי
יש שם תיאורים מזוויעים וקראתי המון בחיים שלי (אני לא אחת שיש לה סיוטים מכל דבר קטן)
לא חושבת שאני ממליצה לקנות את ספר ההמשך
ספיר אמרה שהוא יוצא לפסח.מישהו ראה את סוף העולם דרומה בחנויות?
אני באמצע......יש מישהו שכבר קרא את 'מסתנן חוקי' של א בראב?
קראתי את חזית כפולה אבל לא קניתי, עכשיו אני מתלבט אם לקנות את השני או את הראשון...
מה יותר יפה לדעתכם?
נראה לך שיותר יפה מהראשון?אני באמצע......
בינתיים מושלםםםםםםם ומלחיץ...
לא ממש יודעת לומר, אני אדע בוודאות אחרי שאסיים, אבל רוב הסיכויים שהוא יותר יפה מהראשון...נראה לך שיותר יפה מהראשון?
מתי יגיע הספר של דבורי רנד לחנויות?
אחרי פורים, אם ירצה השם ורק בכוחו. עדיין אין תאריך מדויק. אעדכן כשיגיע לחנויות, בלי נדר.ו @dvory מתי 'מה שנכון נכון' מגיע לחנויות?
אחרי פסח, אם ירצה השם ורק בכוחו . יצאתי דחיינית סדרתית . משתמשת במילה 'אחרי' יותר מדי. אבל ממילא הכל קורה רק כשהוא קובע. ותודה ענקית על ההמתנה וההתעניינות.(ומתי יהיה אפשר לקנות את 'אחת משתיים'??????????)
מישהו קרא את פלצבו?
כל מילה!!!!קראתי במרווה לצמא
מאד אהבתי
ואני לא טיפוס שקורא סיפורים בהמשכים
יש בזה יותר פעולה מהראשון ?אני באמצע......
בינתיים מושלםםםםםםם ומלחיץ...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: