אמת.הפיל הלבן מומלץ מאד !!!!!!!! אהבתי ממש ספר מושלם מצד אחד קליל וכיפי מצד שני עם עומק ותובנות בול לחופש!!!!
איך הוא?(חוץ מהפיל הלבן - קראתי אותו בעיתון )
מתוק מדבש.איך הוא?
מה הנושא? סגנון? דומה ל-?מתוק מדבש.
נושא: משפחה אברכית חרדית שמקבלת יאכטה מטורפת בירושה. מכאן הכול מסתבך...מה הנושא? סגנון? דומה ל-?
תודה,נושא: משפחה אברכית חרדית שמקבלת יאכטה מטורפת בירושה. מכאן הכול מסתבך...
סגנון, דומה ל: שאלה קשה. לא יודעת.
מה הסגנון שלך?תודה,
פחות הסגנון שלי.
מתח? רגש? מצחיק? יש בו תובנות יפות?מה הסגנון שלך?
מה שכן, לדעתי זה ספר מידי טוב בשביל לתאר את הסגנון שלו.
זה לא סתם ספר קלאסי על משפחה...
מתח: מתח עדין.מתח? רגש? מצחיק? יש בו תובנות יפות?
מזכיר לי את זוזוז של יעל רועי, יכול להיות?נושא: משפחה אברכית חרדית שמקבלת יאכטה מטורפת בירושה. מכאן הכול מסתבך...
סגנון, דומה ל: שאלה קשה. לא יודעת.
אולי זה אותו רעיון, אבל לא. לי זה לא הזכיר בכלל, רק שכתבת קלטתי את קווי המתאר ביניהם, אבל הסגנונות שונים לגמרי.מזכיר לי את זוזוז של יעל רועי, יכול להיות?
בטעות לחצתי על קניה של יותר מספר אחד ואין אופציה להוריד את הכמות, מה עושים?הספר המדהים של דבורי רנד 'אחת משתיים' יצא לרכישה מוקדמת:
תודה @dvory !!אחת משתיים - דבורי רנד
הזדמנות אחת ויחידה אחת משתיים יוצא לאור! היינו כחולמים 😍 ↓ הנה הוא, על אמת ↓ אחת משתיים אחת משתיים הוא סיפורה של מיכי, אם לשלושה ילדים ושבעה קקטוסים.אחת משתיים הוא גם סיפורה של מיכל המאמצת אל ליבה את השותפות היקרות.בצומת שבו נפגשות שתיהן, נמצאות גם חברות הפורום 'הרבה ארבה', ציפי של קוזי, יעל...dvoryrand.com
טוב מאד, זוזוז היה מזעזע לטעמי.אולי זה אותו רעיון, אבל לא. לי זה לא הזכיר בכלל, רק שכתבת קלטתי את קווי המתאר ביניהם, אבל הסגנונות שונים לגמרי.
גם אני, מה עושים?בטעות לחצתי על קניה של יותר מספר אחד ואין אופציה להוריד את הכמות, מה עושים?
@dvory ?גם אני, מה עושים?
לא קראתי.מזכיר לי את זוזוז של יעל רועי, יכול להיות?
איך הוא?הספר המדהים של דבורי רנד 'אחת משתיים' יצא לרכישה מוקדמת:
תודה @dvory !!אחת משתיים - דבורי רנד
הזדמנות אחת ויחידה אחת משתיים יוצא לאור! היינו כחולמים 😍 ↓ הנה הוא, על אמת ↓ אחת משתיים אחת משתיים הוא סיפורה של מיכי, אם לשלושה ילדים ושבעה קקטוסים.אחת משתיים הוא גם סיפורה של מיכל המאמצת אל ליבה את השותפות היקרות.בצומת שבו נפגשות שתיהן, נמצאות גם חברות הפורום 'הרבה ארבה', ציפי של קוזי, יעל...dvoryrand.com
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: