אני רואה אתזה עכשיו ביפה נוף ב69הספר החדש דומי נפשי קניתי עכשיו באורייתא בבני ברק 73 ש"ח
מישהי ענתה פה כמה עמודים זה?
יש לי את מה שנכון והוא מכובד להפליא תוהה אם לקנות עוד אחד לפסח (כי מה שנכון כבר בעיצומו....לא נעים)
אני רואה אתזה עכשיו ביפה נוף ב69הספר החדש דומי נפשי קניתי עכשיו באורייתא בבני ברק 73 ש"ח
אני קניתי את דומי נפשי ביפה נוף ב 78אני רואה אתזה עכשיו ביפה נוף ב69
יש לי את מה שנכון והוא מכובד להפליא תוהה אם לקנות עוד אחד לפסח (כי מה שנכון כבר בעיצומו....לא נעים)
אני קניתי באור החיים ב79 (חבל, היה מטר ליד יפה נוף ולא נכנסתי.)אני רואה אתזה עכשיו ביפה נוף ב69
69 או 78? כנראה אחת מכן טעתה במחיר שכתבה...אני קניתי את דומי נפשי ביפה נוף ב 78
לי נשאר 79.צפה בקובץ המצורף 1348298
מוזרררר
ואחרי שעשיתי הוספה לסל נהפך ל69
צפה בקובץ המצורף 1348300
יש להם איזה באג באתר.
ליבי קליין זה תמיד רגש, ומי שמתחיל לקרוא את הספרים שלה, מתמכר...בכל אופן שווה גם במחיר הזה למה לא אומרים כמה עמודים? מישהי שקנתה כולם העלימוו שישאר נקי לפסח?
ומה עדיף זה או באה בלילות אם אני רוצה ספר רגש?
איזה קטע, הלכתי לסלון בשביל לבדוק בספר, לא מצאתי אותו, ואחותי אומרת לי שהיא החביאה אותו אמיתי!בכל אופן שווה גם במחיר הזה למה לא אומרים כמה עמודים? מישהי שקנתה כולם העלימוו שישאר נקי לפסח?
לי כל שניה משהו אחר, מחשב אחד 79 מחשב אחר 69, ואחרי שעושים ריענון זה משתנה...לי נשאר 79.
כנראה באגאיזה קטע, הלכתי לסלון בשביל לבדוק בספר, לא מצאתי אותו, ואחותי אומרת לי שהיא החביאה אותו אמיתי!
רצתה לשמור אותו לעצמה שאף אחד לא יגנוב לה את זה...
לי כל שניה משהו אחר, מחשב אחד 79 מחשב אחר 69, ואחרי שעושים ריענון זה משתנה...
מי שכתבה שהיא קנתה ב78, זה היה באתר או בחנות?
590 עמודיםמישהי ענתה פה כמה עמודים זה?
אפשר לדעת מה הנושא? על מה מדובר בספר?תקשיבו!!
קראתי את הספר "באה בלילות" של רחלי רבינוביץ-
אחד הספריםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ממליצה לכולם בחום!!
ספר סוחף ומרגש!
עכשיו זה כבר ממש מסקרן, על מה מדובר..אכן באה בלילות ספר מיוחד
נוער או מבוגרים?אכן באה בלילות ספר מיוחד
מבוגריםנוער או מבוגרים?
סיפור ממש יפה ונוגע, פורסם בקראטיש המלצות על "אבא בשעה שתיים" של דבורה רוזן? מה הסגנון?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: