צריכה לחשוב...
משתמש מקצוען
הספרים של מיה קינן ודבורי רנד כבר הגיעו לחנויות?
יששששששש!!!!!!!!!!!!בעזרת השם יתברך!
הוצאת ספרים חרדית מוגבלת לספרים שבני נוער וילדים עלולים לקרא, מעצם זה שהם נגישים בחנות.אלה לא סיפורים שהיו עוברים ביקורת רבנים או הוצאת ספרים חרדית
אני חושבת שפחות או יותר זה אותו סגנוןזה בסגנון של א בראב (אם קראת) גם כן, או פחות?
מדובר בספר המשך?בעזרת השם יתברך!
בעיקרון הספרים שלה הם טרילוגיה [ככה היה רשום במכלול]מדובר בספר המשך?
או עומד בפני עצמו?
בדיוק.בעיקרון הספרים שלה הם טרילוגיה [ככה היה רשום במכלול]
והסדרה הקודמת היא כבר 3 ספרים [אשא עיני, מאין יבוא, ושמים וארץ] אז אמור להיות סדרה חדשה
השערה שלי...
יייייישבדיוק.
סדרה חדשה בעז"ה,
עם ד"שים מהקודמות, כרגיל.
נכון, יש פרסום לספר בשם מכת מחץ - הוא אמור לצאת לפסח גם כן. אני מאמינה שיהיה עם בר"ח ניסן בחנויות, מעניין אם יש עליו כבר טיזרים..ראיתי פרסומים של ספר חדש לישראל פלא בשם מכת מחץ אם אני לא טועה. מה ידוע לכם לגבי זה?
הייתי היום באור החיים וראיתי את הספר המדובר של א.בראב - זה נראה שיש שינוי מהספר הראשון, הרמה לדעתי עלתה (ואני לא אומרת חלילה במובן רע) הספר נראה ממש טוב.זה בסגנון של א בראב (אם קראת) גם כן, או פחות?
יש כבר שם??בדיוק.
סדרה חדשה בעז"ה,
איזה ספר ?הספרים של מיה קינן ודבורי רנד כבר הגיעו לחנויות?
על מה מדבר מה שנכון נכון?מלך ליום אחד- מיה קינן
מה שנכון נכון- דבורי רנד
בסגנון של האחרון או של הקודמים?בדיוק.
סדרה חדשה בעז"ה,
התכוונת לישראל פלר? מי שהוציא את זעם כבוש?ראיתי פרסומים של ספר חדש לישראל פלא בשם מכת מחץ אם אני לא טועה. מה ידוע לכם לגבי זה?
הוצאת ספרים חרדית מוגבלת לספרים שבני נוער וילדים עלולים לקרא, מעצם זה שהם נגישים בחנות.
הספר שלי עבר ביקורת מדוקדקת, וניתן גם להתרשם מהסגנון בפרקים לדוגמה. אין בו שום דבר בוטה או גרפי.
אם כי אני מדגישה שוב הוא מיועד למבוגרים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: