לי אישית הוא הזכיר סגנון של יונה ספיר, אבל כמו שכתבתי כאן כבר לפני שקניתי אותו - אני לא מאמינה ב'כמו'.איזה סגנון הוא, חוץ ממתח... (תני לי דוגמא של סופרים אחרים...)
מי הסופר?וואו! איך יכולתי לשכוח מזה!
אחד הספרים הטובים שקראתי לאחרונה! הוא מותח ברמות, אם אתם קונים אותו בכיף תשכחו מעצמכם לכמה שעות טובות (רצופות הנאה כמובן...)
הוא מלא באקשן, מתח וביחד עם זאת יש שם הרבה קטעים ציניים ושנונים - כאלה שהעלו קצת יותר מחיוך על השפתיים
ועוד משהו חשוב וכיף- יש שם רעיונות חדשים ומגניבים!
כשביחד עם זאת יש גם כמה ישנים שכבר קראנו, שמענו ואולי גם אהבנו (תלוי בטעם של כל אחד כמובן).
הדמויות ממש מגניבות וזורמות עם העלילה, ואפשר לדמיין את העלילה עם כל פרטי האקשן והפעולה (ויש לא מעט מהם) ומה גם שנורא ברור איך כל הקצוות נסגרים שזה מאוד כיף בסיום ספר מתח.
וספוילר קטן יש טוויסט כפול בסיום!
בכל מקרה, ממליצה בחום, שווה כל דקה!
רז לב ארי, סופר חדשמי הסופר?
האתר והחומרים בו, כולל הספר ראויה מיועדים כמובן לציבור החרדיבאתר, זה לציבור חרדי פתוח או לציבור הכללי?
והספר ראויה, נכתב לציבור החרדי? מי הסופר/ת?
ספר חדשני ויחיד מסוגו הנוגע בנקודות הרגישות של כל אחד מאיתנו: הורות, זוגיות ובטחון.
אכן
לא ניתן להשיג בחנויות הספרים אלא באתר: www.reuya.co.il
או במייל: reuya100
מחיר הספר 80 ש״ח. (יש נקודות איסוף עצמי בריכוזים החרדיים, או משלוח לנקודת הפצה ב10 ש״ח)
מצרפת פה פרק ראשון.
אחד הספריםיש מישהו שקנה את נקמת דם ורוצה לתת עליו חוו"ד?!
האם זה נראה ספר עם המשך או ספר בודד ?וואו! איך יכולתי לשכוח מזה!
אחד הספרים הטובים שקראתי לאחרונה! הוא מותח ברמות, אם אתם קונים אותו בכיף תשכחו מעצמכם לכמה שעות טובות (רצופות הנאה כמובן...)
הוא מלא באקשן, מתח וביחד עם זאת יש שם הרבה קטעים ציניים ושנונים - כאלה שהעלו קצת יותר מחיוך על השפתיים
ועוד משהו חשוב וכיף- יש שם רעיונות חדשים ומגניבים!
כשביחד עם זאת יש גם כמה ישנים שכבר קראנו, שמענו ואולי גם אהבנו (תלוי בטעם של כל אחד כמובן).
הדמויות ממש מגניבות וזורמות עם העלילה, ואפשר לדמיין את העלילה עם כל פרטי האקשן והפעולה (ויש לא מעט מהם) ומה גם שנורא ברור איך כל הקצוות נסגרים שזה מאוד כיף בסיום ספר מתח.
וספוילר קטן יש טוויסט כפול בסיום!
בכל מקרה, ממליצה בחום, שווה כל דקה!
טוב, תודה על כל המידע!אם אתה קונה רק אחד, אז כן!!!!!!! את השני
באמת יוצא ספר שלה?בלת"ק חלקי
מ. קינן מוציאה ספר, ראיתם?
המלך הבא בתור,באמת יוצא ספר שלה?
בזרקור זה עדיין לא הסתיים.ראיתי עכשיו שמפורסם בחנות יפה נוף
זה בסגנון של א בראב (אם קראת) גם כן, או פחות?אחד הספרים
קראתי אותו רצוף מבלי אפשרות לעצור
מבחינת סגנון עלילה זה מזכיר את יונה ספיר
אבל ממש לא חיקוי.
כתיבה יפה מאוד
ליבי קליין כתבה שבעז"ה יצא לפסחלאחר שעברתי על כל האשכול
בתכלס האם אחד יכול להמליץ לי על ספר טוב שאני רוצה לקנות לאשתי,
משהו בסגנון יותר של ליבי קליין,
כמובן כל זה אם הספר שלה לא יצא לפסח,
אשמח לתגובה,
תודה רבה.
לדעתי כדאי לחכות (כמוני)הספר עדיין לא גמור, ועדיין עלום שם,
אבל בעזרת השם יתברך הוא יהיה מוכן בזמן, וייצא לפסח.
תודה על הציפייה!
בעזרת השם יתברך!מוציאה לנו ספר לחג?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: