לגבי הספר של מ. קינן. מה הסגנון שלו. יש מידע?
כתוב שזה סיפור עכשווילגבי הספר של מ. קינן. מה הסגנון שלו. יש מידע?
לא נראה שיש כיווןיש כיוון לפדהאל?
את יכולה לשלוח לי למייל trianglebermudapאין לכתוב כתובת מייל ?יש את הקטע ההוא שיונה ספיר פירסמה פה ויש פרולוג ופרק ראשון שהיא שלחה ברשימת תפוצה...
שלחתיאת יכולה לשלוח לי למייל trianglebermudapאין לכתוב כתובת מייל ?
יש רשימת תפוצה ליונה ספיר ואני לא מנויה אליה? הקבוצה סודית? או שאפשר הדלפה של הכתובת?.....יש את הקטע ההוא שיונה ספיר פירסמה פה ויש פרולוג ופרק ראשון שהיא שלחה ברשימת תפוצה...
אין לי מושג חברה צירפה אותי והמייל שנשלח ממנו ההודעות זה המייל מהאתר של יונה ספיריש רשימת תפוצה ליונה ספיר ואני לא מנויה אליה? הקבוצה סודית? או שאפשר הדלפה של הכתובת?
היא עכשיו עסוקה בהפצה..... מה המייל שממנו נשלח לך התקציר?אין לי מושג חברה צירפה אותי והמייל שנשלח ממנו ההודעות זה המייל מהאתר של יונה ספיר
@יונה ספיר
הוראות הצטרפות אם אפשר....
yona.sapir.1*gmail.comהיא עכשיו עסוקה בהפצה..... מה המייל שממנו נשלח לך התקציר?
עדיף שתמחק כי אני מעדיפה לא לשלוח בפרטי יותר מדי לניקים@מימימו יכולה לשלוח לי שאני יכול למחוק את המייל?
אני אשלח לך@מימימו יכולה לשלוח לי שאני יכול למחוק את המייל?
בוודאי!@גל גל אפשר לדעת מאיפה המידע שלך?
ראיתי שפורסם רק הכריכה וקטע קצר מהספר.
גם אני עשיתי אותה טעות... ויפה לישון בארבע וכבר עכשיו להיות בפרוג כל הכבודקראתי הלילה (עד 4 לפנות בוקר...) את ספרה החדש והמרגש של רותי קפלר "ילדה נוף",
ובעקבות כך יש לי המלצה לציבור,
מי שמעונין בספרים לחג, שירכוש אותם ביום חמישי הבא י"ב ניסן, ככה יש סיכוי שיהיה לו חומר קריאה לחג עצמו...
-ספריית עם ישראלמישהי יודעת איזה עוד חנויות ספרים יש ומה מספר הטלפון או אם יש אתר?
חוץ מיפה נוף ואור החיים כמובן.
שנה שעברה הזמנתי אצל מישהו מירושלים קיבלתי את המספר מפה והיה לו שירות נהדר ועוד עד צפת.
ואז כבר לא ישאר כלום בחנות.....קראתי הלילה (עד 4 לפנות בוקר...) את ספרה החדש והמרגש של רותי קפלר "ילדה נוף",
מי שמעונין בספרים לחג, שירכוש אותם ביום חמישי הבא י"ב ניסן, ככה יש סיכוי שיהיה לו חומר קריאה לחג עצמו...
קראתי הלילה (עד 4 לפנות בוקר...) את ספרה החדש והמרגש של רותי קפלר "ילדה נוף",
אין בעיה, את יכולה להחביא אותו אצלי עד אז...ואז כבר לא ישאר כלום בחנות.....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: