@ליבי קליין עד יום חמישי הוא כבר יהיה בחנויות?
ואוווווו, איזה מהממת שאת, תודה רבהההה!!!
אמרו שסוף שבוע זה יגיע(ביררתי באור החיים)@ליבי קליין עד יום חמישי הוא כבר יהיה בחנויות?
לא נראית לי מספיק מתוחכמת...אבל איאפשר לדעת..כמה שזה אכזרי והזוי, זה נשמע לי שזו אמא שלה...
מישהי מסכימה איתי?
באתר, זאת אומרת משלוח תוך 7 ימים, וכו וכו....אני רואה שיש כבר את דם קר למכירה באתר של אור החיים
דם קר הספר השביעי בסדרת מרגל להשכרה של הסופר יונה ספיר - ספרי אור החיים
הספר החדש ורב המכר "דם קר" (שכבר נמכרה באלפים עוד לפני שהספר הגיע למדפים ולמלאי) השביעי בסדרת המותחן שכבשה את כל חובבי הז'אנר "מרגל להשכרה"www.sifreiorhachaim.co.il
אבל כתוב במלאי זה אומר שכבר יש להם את הספר בחנויות לא?באתר, זאת אומרת משלוח תוך 7 ימים, וכו וכו....
הספר אצלי, טרי מהחנות! הלך לי הלילה..... @dvory ....
איזה ספר של יונה ספירהספר אצלי, טרי מהחנות! הלך לי הלילה.....
שרדת שנתיים במתחהספר אצלי, טרי מהחנות! הלך לי הלילה.....
לא של יונה ספיר, של דבורי רנד- שומרת השערים, ספר עב כרס....
איזה ספר של יונה ספיר
לא הוא אומר לזקן ההוא שהשומרים לא יוכלו לבוא לעזרתו כי הם כבר מתים זה אבראד נתן את האגרוף בשביל הגנה עצמית.
לכןיכול להיות שזהו אייל גלבוע
ואייל בגלל זה ירדוף את בראדהיא מתכוונת שבראד ירדוף אחרי אלי...
כע אני גם בהתחלה חשבתי שזה אייל עד הקטע עם השומרים והקטע ההוא שבראד אומר על עצמו רוצח ולא מסתייג מזה או משהו בסגנוןואווו עכשיו קלטתי.
אז @יונה ספיר תדעי שעשית את בראד ממש ממש דומה לאייל, אעתיק כמה משפטים:
חודשים של אימונים בתנאי שטח קשים, מפרכים ומשברי עצמות עמדו כעת
לזכותו. וגם הלהט ההוא, הבוער בעצמות, של אדם הנלחם על חייו.
כל מיני אביזרי קישוט שמיועדים להרחיק פורצים. אבל לא פורצים כמוהו.
״שגם הם מצאו את מותם בנסיבות מצערות״, נענע בראד בראשו בעצב.- אוייי זה כל כך האופי של אייל!! כל כך מתאים לו.
מה אומרות?
זמין באתר של אור החיים, אבל עוד לא יצא מהדפוס לפי שתי חנויות ששאלתי...עריכה: אני הוזה או שהספר זמין באתר של אור החיים??
יש את הקטע ההוא שיונה ספיר פירסמה פה ויש פרולוג ופרק ראשון שהיא שלחה ברשימת תפוצה...זמין באתר של אור החיים, אבל עוד לא יצא מהדפוס לפי שתי חנויות ששאלתי...
ואגב על מה את כותבת?
פורסם עוד קטע מהספר?
נראה לי הם כותבים ככה כי הוא עוד לא הגיעמישהי יודעת איך יכול להיות שהספר של מיה קינן אמת או חובה אזל מהמלאי כשלא ידענו אפילו שהוא יצא?
די!!!!!!!!!!!
אני חייבת אותו.
איך משיגים אותו?
תודה הרגעת אותי.נראה לי הם כותבים ככה כי הוא עוד לא הגיע
היה כתוב ככה גם על הספר של יונה ספיר עד היום...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: