ארטיק שוקולד
משתמש רשום
יצא הספר של ליבי קליין ??יש כבר לקנות את הספר של ליבי קליין?
בבקשה תעדכנו אם משהי יודעת כי אם כן אני רצה לקנות....
יצא הספר של ליבי קליין ??יש כבר לקנות את הספר של ליבי קליין?
תשלחי לי ( אם לא אכפת לך שאני אקרא )לפני חצי שנה בערך ניסיתי לדמיין לעצמי את המשך קורותיו של אייל גלבוע והתחלתי לקשקש על דף.
והמצאתי המשך משלי שאלי ייחטף, אייל ילך להציל אותו וכמובן יצליח לאחר מסע מפרך ובסוף אלי יתחתן...
מעניין יהיה לקרוא את הדף הזה עכשיו...
או שתשלחי כאן...תשלחי לי ( אם לא אכפת לך שאני אקרא )
גם אני הלכתי לכיוון שאלי יתחתן..לפני חצי שנה בערך ניסיתי לדמיין לעצמי את המשך קורותיו של אייל גלבוע והתחלתי לקשקש על דף.
והמצאתי המשך משלי שאלי ייחטף, אייל ילך להציל אותו וכמובן יצליח לאחר מסע מפרך ובסוף אלי יתחתן...
ואז גם אלי עוזב את המוסד ו... הסידרה הסתיימה ( פרצופים בוכים )גם אני הלכתי לכיוון שאלי יתחתן..
מי יודע... אולי בקרוב...
אל תגידו לי את זה...פליזזזיונה ספיר אמרה שבסוף הספר איל ישאר בסיטואציה לא מאוד נעימה...
היא אמרה נקודה רגישה .... אז לא נראה לי שאם מישהו מת היא תיקרא לזה נקודה רגישה ... זאת הגדרה מידי מעודנתאל תגידו לי את זה...פליזזז
עד היום אני הכי פחות אוהבת את הספר לוחמי הצללים..
כל פעם נותנת לאחותי לקרוא לפני את הספרים רק כדי שתגיד לי אם כולם חיים ובריאים
יונה ספיר, זה נכון??????
הוא רק חוזר בתשובה קודם...ואז גם אלי עוזב את המוסד ו... הסידרה הסתיימה ( פרצופים בוכים )
לפני חצי שנה בערך ניסיתי לדמיין לעצמי את המשך קורותיו של אייל גלבוע והתחלתי לקשקש על דף.
אני הזמנתימישהי הזמינה מהאתר של יונה ספיר?
כןהאם הוא המשכים??
מאיפה המידע?כן
המשך לאשא עיני
היא באמצע לכתוב כדי שתוכל לפרסם את הספר לפסח...
הלוואי שתהיי יראה אור כספר בע"ה ורק בכוחו בחופש הגדול.דבורי האם הסיפור הלוואי שהיית הולך להסתיים ויצא כספר לפסח?או שאת מוציאה לאור כספר רק את דואט?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: