יונה ספיר אמרה שבסוף הספר איל ישאר בסיטואציה לא מאוד נעימה...נראה לי שאני בחיים לא אחזיק מעמד עד פסחחח ....
זה מגררררה
חסר לה אם היא שברה לו איזה איבר או משהו (שינשל אותו מיכולותיו)
אני בהחלט לא יעמוד בזה
יונה ספיר אמרה שבסוף הספר איל ישאר בסיטואציה לא מאוד נעימה...נראה לי שאני בחיים לא אחזיק מעמד עד פסחחח ....
זה מגררררה
לאאא זה יהיה למעלה מכוחות הנפש שלייונה ספיר אמרה שבסוף הספר איל ישאר בסיטואציה לא מאוד נעימה...
אני בהחלט לא יעמוד בזה
ומה כותבים בקניה? אין אפשרות באתר לבחור איסוף עצמי.כן, יש אפשרות לאיסוף עצמי מנקודות שיפורסמו.
האמת שאני מפחדת שזה משהו משפחתי, כמו משבר משפחתי...יונה ספיר אמרה שבסוף הספר איל ישאר בסיטואציה לא מאוד נעימה...
יונה ספיר אמרה שבסוף הספר איל ישאר בסיטואציה לא מאוד נעימה...
אני בהחלט לא יעמוד בזה
דווקא דאגתי לגידיאני מקווה שזה בסך הכל גידי שנפטר מהכליות שלו ולא משהו אחר...סתם ככה הוא עצבן אותי כל הספר שתול
פחות הגיוני שהוא התאים הם כולה גיסיםדווקא דאגתי לגידי
ובטווח אפס היא בקושי הזכירה אותו
אה, אולי אייל תרם לו כליה?
יכול להיות,דווקא דאגתי לגידי
ובטווח אפס היא בקושי הזכירה אותו
אה, אולי אייל תרם לו כליה?
למה מת???יכול להיות,
ואז מה? הוא מת עם הכליה של אייל
ואייל נשאר בלי כליה ובלי גידי
טראגי.
מאד דומה לקובית קרח אותו סגנון כתיבה מדהיםםםםםםםם התפרסם בזרקורהספר של שרה מלוביצקי החדש- שווה כמו קודמו "קובית קרח"??? (או שיש לה עוד ספרים?)
כי קובית קרח זה ספר מאלף.
מישהו קרא את החדש שלה?
בערב פורים אמרו לי ביפה נוף שאמור להגיע כל יום.מאד דומה לקובית קרח אותו סגנון כתיבה מדהיםםםםםםםם התפרסם בזרקור
זה כבר יצא?
הבנתי שיגיע מחר לחנויותמאד דומה לקובית קרח אותו סגנון כתיבה מדהיםםםםםםםם התפרסם בזרקור
זה כבר יצא?
מישהי שמעה על הספר החדש של מרים כהן "גיבורת הסיפור"?
(ראיתי בפרסומת של יפה נוף)
התפרסם היכן שהוא?
יש כאן משהו... צורך של איברים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: