אפשר לכתוב בכמה מילים על מה מסופר?לא שאלתי בקראט,
מסמרים בכיס הסרפן בלבית.
אפשר לכתוב בכמה מילים על מה מסופר?
איפה ראית?עכשיו אני רואה שדבורה רוזן מוציאה ספר וזה לדעתי בשורה כי הספרים שלה פשוט מעוליםםםםםםם
כמה התענגתי על שטח סגור
התפרסם בבקהילהזה נראה כמו מתח
אולי התפרסם איפשהוא?
הספר " חתום באש" במחיר שווה | יפה נוף פלדהיים
כאן באתר המבוקש של יפה נוף פלדהיים תזמינו במהירות ובנוחות את הספר המבוקש חתום באש במחיר שווה במיוחד, ובמשלוח מהיר עד הבית.yefe.co.il
מה הסגנון שלו?התפרסם בבקהילה
זה נראה כמו מתח
אולי התפרסם איפשהוא?
הספר " חתום באש" במחיר שווה | יפה נוף פלדהיים
כאן באתר המבוקש של יפה נוף פלדהיים תזמינו במהירות ובנוחות את הספר המבוקש חתום באש במחיר שווה במיוחד, ובמשלוח מהיר עד הבית.yefe.co.il
התפרסם במגזין כדור.התפרסם בבקהילה
התפרסם במגזין כדור.
מה הסגנון שלו?
חשוב לציין שהספר "הצעה לסדר" לא שייך לספרים החדשים של תשפ"ג כי הוא יצא לאור בניסן.סיכום עד היום:
15 ומעלה - יעל רועי
עליה השלום- דבורי רנד
פדאהל- מיה קינן
עד החתונה זה יעזור - מירה דביר
יהיו ימים- ברכי בלומנברג
אלמן + 5 - א פרידמן
הצעה לסדר-
היום אני- נ. ארי
הצעה לסדר ב' נכתב לפני הצעה לסדר א' בתור ספר אחד.לא יצא כבר הצעה לסדר חלק ב'?
שטח סגור? עם ההוא שהיה בטראומה שהחבר שלו מת כשהלכו לכותל? ספר מזעזע.עכשיו אני רואה שדבורה רוזן מוציאה ספר וזה לדעתי בשורה כי הספרים שלה פשוט מעוליםםםםםםם
כמה התענגתי על שטח סגור
למה?! אני אהבתי אותו בטרוף!שטח סגור? עם ההוא שהיה בטראומה שהחבר שלו מת כשהלכו לכותל? ספר מזעזע.
שטח סגור הוא אחד הטובים!! הראשון שקניתי מתוך הספרים שלישטח סגור? עם ההוא שהיה בטראומה שהחבר שלו מת כשהלכו לכותל? ספר מזעזע.
הזמנת פעם ספרים מדני ספרים?מעתיקה את המייל שקבלתי מדני ספרים היום כתשובה לשאלה מתי פדהאל יגיע-
"הספר נמצא בהדפסה וצפוי להגיע כנראה אחרי רה"ש. ברגע שיגיע נשלח לכל מי שהזמין"
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: