תודה. מרגש ומשמח לקרוא .דבורי רנד ( אני לא יודעת איך מתייגים) אין עלייך!!!!!!!!!!!!!
הספר עליה השלום כמו כל הספרים שלך מעולה פלוס פלוס פלוס
מצטרפת גםתודה. מרגש ומשמח לקרוא .
מצטרפת..מצטרפת גם
קניתי את הספר לסוכות- ומאז אני נקרעת בין הרצון לבלוע אותו לבין הפחד שהוא יגמר
מצאתי את עצמי קוראת וצוחקת בקול (דבר שממש לא קורה בד"כ)
ממש אהבתי!
שווה כל שקל!
תודה!
ממתי המבצע? איזה עוד ספרים היו?תראו עליה השלום ב30 אחוז הנחה כתוב ליום אחד בלבד
דף הבית | יפה נוף פלדהיים ספרים עד הבית
בחנויות שלנו תמצאו מבחר ספרי איכות לכל המשפחה: ספרי קומיקס לילדים, ספרי קריאה לכל הגילאים והרמות, ספרים לבני נוער ולמבוגרים, ספרי בישול ואפייה, ספרי עיון והגות ועוד. הזמנת ספרי קודש וספרי לימוד מכל הסוגים. הזמנת ספרים עד הבית. באתר שלנו תוכלו ליהנות מהמגוון הענק ולבצע הזמנת ספרים אונליין במשלוח...yefe.co.il
המבצע התחיל היוםממתי המבצע? איזה עוד ספרים היו?
איזה עוד ספרים יש היום?המבצע התחיל היום
כל יום 3 ספרים אחרים ב30% לחברי ספרותא ליין
תשע לפנות בוקר והאמזונס 5איזה עוד ספרים יש היום?
הכי מעצבן זה שקניתי אותו לשבת (שעברה) .תראו עליה השלום ב30 אחוז הנחה כתוב ליום אחד בלבד
דף הבית | יפה נוף פלדהיים ספרים עד הבית
בחנויות שלנו תמצאו מבחר ספרי איכות לכל המשפחה: ספרי קומיקס לילדים, ספרי קריאה לכל הגילאים והרמות, ספרים לבני נוער ולמבוגרים, ספרי בישול ואפייה, ספרי עיון והגות ועוד. הזמנת ספרי קודש וספרי לימוד מכל הסוגים. הזמנת ספרים עד הבית. באתר שלנו תוכלו ליהנות מהמגוון הענק ולבצע הזמנת ספרים אונליין במשלוח...yefe.co.il
מצטרפת!בתוספת להמלצות שכתבו כאן, אני ממליצה גם על הספר "אל אוטומט" של בתיה ענה. קראתי אותו לאחרונה והוא נהדר לדעתי. הוא מתאים גם לקצב קריאה שמאפשר קריאת לא רצופה.. העלילה גאונית וממש אהבתי את החיבור בין רובוטים לרגשות.
גם המסע של הגיבורה שמחפשת אחרי השמחה שבה את ליבי. כמה מתאים למצב בו לכאורה יש הכל אבל חסרה מודעות להתבונן ולהעריך את מה שיש. נתן לי הרבה חומר למחשבה.
הכי מעצבן שזה שהיום במבצע שם זה 30 אחוז על פדהאל!!!!!!!!! וכמובן קניתי במחיר מלאהכי מעצבן זה שקניתי אותו לשבת (שעברה) .
דבורי, ספר מתוק מדבש!
מצטרפת!
אי אפשר לעשות איסוף מסניף ומשלוח עולה 20הכי מעצבן שזה שהיום במבצע שם זה 30 אחוז על פדהאל!!!!!!!!! וכמובן קניתי במחיר מלא
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: