האמת שאני לא יודעת בדיוק אבל נראה לי יותר לכיוון פורים - פסח...הספר חזית כפולה חלק ב אמור לצאת מתישהו?
לברר ממקורות יותר אמינים?...
האמת שאני לא יודעת בדיוק אבל נראה לי יותר לכיוון פורים - פסח...הספר חזית כפולה חלק ב אמור לצאת מתישהו?
נשמחלברר ממקורות יותר אמינים?...
ממה שהבנתי זה כן אמור לצאת לאזור פורים.נשמח
מחכים לו פשוט...האמת שאני לא יודעת בדיוק אבל נראה לי יותר לכיוון פורים - פסח...
לברר ממקורות יותר אמינים?...
על איזה תקופה בהיסטוריה?מאד ממליצה על הספר דזה וו קראתי בשבת ספר קליל זורם בלי טרגדיות שוברות לב. מאד אהבתי הוא יותר קטע היסטורי מרתק ומתאים גם לנוער . יהודית גולן.
תקופת המצאת חומרי החיטוי. (אזור 1800) עד אז היתה תמותה מאד גבוהה מניתוחים ומפצעים פתוחים. בספר רואים את ההמצאה וההתנגדות העולמית וכו' תו"כ עלילה מרתקת.על איזה תקופה בהיסטוריה?
זה מה שהתפרסם בבוסתן?תקופת המצאת חומרי החיטוי. (אזור 1800) עד אז היתה תמותה מאד גבוהה מניתוחים ומפצעים פתוחים. בספר רואים את ההמצאה וההתנגדות העולמית וכו' תו"כ עלילה מרתקת.
אין לי מושג איפה התפרסם. לא זכור לי שראיתי איזכור כזה.זה מה שהתפרסם בבוסתן?
לגמרי!פדהאל!
לא יואמן שהגיע בסוף...
תקראי גם עכשיו וגם בפסח@נחמה גבאי, מה קורה?
אני חייבת לדעת אם לקרוא את זירת הקולוסיאום עכשיו או לחכות לפסח (כלומר, פעם השנייה, ע"מ לרענן את זכרוני [זה המשך, כן?])
לא חדשיש ספר חדש שיצא - מדהים
לא יכולתי להפסיק לקרוא אותו
חדר המתנה של אילה גרין
הספר עוסק בהתמודדות בהמתנה לילדים
כתוב בצורה מאלפת ובריאה מאוד, עם המון כיווני חשיבה ועלילה מדהימה
ספר שלצאת ממנו צוחקת וחושבת
יכול לתת המון גם לממתינות (לילדים / שידוך) וגם לסביבתן
מומלץ בחום
הוא ממש לא מזכיר את הלוואי שתהיי.עליה השלום- מישי יכולה לתת תקציר?
האם הוא מזכיר את פחות או יותר בסגנון שלו או את הלואי שתהיי (2 סיגנונות שונים..)?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: