אשדוד. אמרו לי אז שאמור לבוא בימים הקרובים.יותר ממוזר. יש הרבה ספרים שבהוצאה שלהם.
איזה סניף? אולי זה היה בפנים?
הבנתי מכאן שהספרים הגיעו כבר לסניפים..
אשדוד. אמרו לי אז שאמור לבוא בימים הקרובים.יותר ממוזר. יש הרבה ספרים שבהוצאה שלהם.
איזה סניף? אולי זה היה בפנים?
יותר ממוזר.אשדוד. אמרו לי אז שאמור לבוא בימים הקרובים.
הבנתי מכאן שהספרים הגיעו כבר לסניפים..
באור החיים יש רק את הספרים של ההוצאה שלהם..אור החיים
היה באור החיים את של ליבי קליין והוא לא בהוצאה שלהםבאור החיים יש רק את הספרים של ההוצאה שלהם..
תנסי ביפה נוף, יש שם הכל
נכון.היה באור החיים את של ליבי קליין והוא לא בהוצאה שלהם
כל חנות שמה בפרונט את הספרים שלה, ובפנים את יתר הספרים. אין הבדל בין אור החיים ליפה נוף, בקטע הזהנכון.
אבל הם מחזיקים מעט מאוד ספרים מבחוץ..
כך לפי ההתרשמות שלי בכל אופן
ליבי קליין הוא בהפצת קולמוסהיה באור החיים את של ליבי קליין והוא לא בהוצאה שלהם
הלוואי עלי!...אני ממש בדילמה אם לקרוא עכשיו או לחכות לשבת קודש, לא יודעת מה לעשות!
מצד אחד ממש קשה לי לחכות , מצד שני זו מצווה!!!
יש סופרים שקוראים לעצמם רק (או בד"כ) עם האות הראשונה ויש כאלו שיותר מצוי לראות אותם עם שם מלא.סתם לסקרנות -
למה חלק כתבת שם מלא, וחלק רק אות ראשונה?
אני הייתי אמש.הספרים כבר בחנויות??
הייתי לפני יומיים ולא היה כלום מלבד אל אוטומט של בתיה ענה
ממש לא!באור החיים יש רק את הספרים של ההוצאה שלהם..
תנסי ביפה נוף, יש שם הכל
דיייייהלוואי עלי!...
אתמול קראתי שעתיים וחצי רצוף וסיימתי : ( לא יכלתי להתאפק...
אבל זה באמת ספר הזוי עם סוף הזוי עוד יותר... פשוט ספר מטורף.
אני הייתי אמש.ההיתי ביפה נוף נדמה לי ביום רביעי השבוע ולא היה להם את הספר של @ליבי קליין
אגב, זה המשך לסדרה האחרונה?
אכן, אבל ברשימה יש ספרים שנהכתבו בשם מלא ואצלה רק באות ראשונהיש סופרים שקוראים לעצמם רק (או בד"כ) עם האות הראשונה ויש כאלו שיותר מצוי לראות אותם עם שם מלא.
יש שמות שלפעמים עושים כך ולפעמים שכך.אכן, אבל ברשימה יש ספרים שנהכתבו בשם מלא ואצלה רק באות ראשונה
כן.יצא ספר חדש לליבי קליין?
ביפה נוף אמרו לי שיגיע בראשוןבאילו חנויות הם עתידים להימכר?
אני קניתי שם בחמישי (ב"ב).ביפה נוף אמרו לי שיגיע בראשון
כשהגעתי ליפה נוף, ישבה שם בחורה שקראה בספר, בקופה, שאלתי אותה אם זה הגיע, היא שאלה אותי "ליבי קליין אמורה להוציא ספר לפני פסח?" אמרתי לה שכןביפה נוף אמרו לי שיגיע בראשון
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: