בני דיקטין
משתמש רשום
היא אכן אמרה זאת? א"כ מתי? ואיפה?את המייל היא שלחה לפני שאמרה בהרצאה שכנראה פדהאל יצא רק בבין הזמנים..
היא אכן אמרה זאת? א"כ מתי? ואיפה?את המייל היא שלחה לפני שאמרה בהרצאה שכנראה פדהאל יצא רק בבין הזמנים..
ליבי קליין הוציאה לאחרונה ספר?
יש, אנחנו מחכים לו בלי הרבה סבלנותיוצא בימים אלו:
איזה משמח, מחכים לו ממש!!!יוצא בימים אלו:
דפדפתי כמה עמודים ולא ראיתי שכתבו
שמעון ברייטקופ - סיפורי נשמה
יצא היום
לא בטוחה שאני יחזיק מעמד עד אחרי הנקיונות ....
בסוף לא לקחת את הרעיון שליתודה על הציפיה, ההתעניינות והתפילות!
יגיע לחנויות בתחילת ניסן בעזרת ה'.צפה בקובץ המצורף 1091523
איזה כיף!!תודה על הציפיה, ההתעניינות והתפילות!
אמרה שרצתה להוציא אותו לפסח, אבל בגלל כל הקטע הטכני של עריכה ועימוד ועיצוב וכו' היא הבינה שלא תספיק.תשובה ברורה ממיה
זה אומר שזה כבר כתוב בשלמותו, ברוך ה'!אמרה שרצתה להוציא אותו לפסח, אבל בגלל כל הקטע הטכני של עריכה ועימוד ועיצוב וכו' היא הבינה שלא תספיק.
עשית לי מרץ להתחיל לנקותתודה על הציפיה, ההתעניינות והתפילות!
עכשיו כשיש שם ותקציר...תודה על הציפיה, ההתעניינות והתפילות!
אני דווקא חושבת לבקש ממישהו שיקנה לי וייתן רק בפסח, אחרת מה יהיה עם הניקיונות?עכשיו כשיש שם ותקציר...
עשית לי מרץ ללכת לסיים נקיונות
המוכר כבר יודע שצריך לעדכן אותי ברגע שמגיע
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: