אז יאללה, מחכה לו כבר עכשיו.זה סיפור שפורסם בהמשכים בעיתון פנינה, אישית לא קראתי. אבל שמעתי שהוא יפהפה.
גמני (:אז יאללה, מחכה לו כבר עכשיו.
מעניין אותי אם רק אני אהבתי יותר את שרוליק לוין מאייל גלבוע.
מישהו?
איזה כיף.גמני (:
קראתי את 'צומת ניו יורק קרית ספר', ספר מדהים!!מישהי קראה את חיים של טובה- טובי ברון?
-מילים נוגעות ברוח
-צומת ניו יורק קרית ספר רינה יגר
-ידה בצלחה עלקי דויטש
אני מהצפון וקונה הכל מהאתר של יפה נוף..מ
מאיפה את?
דווקא אתמול ראיתי בבני ברק מלאאא מהספרים שלה.
כן התחלתי והוא ממש חמוד רק הגופן מפריע לי, קצת רועדקראתי את 'צומת ניו יורק קרית ספר', ספר מדהים!!
זורם מאוד!! נהנתי לקרא אותו!!!
ממש לא!!אז יאללה, מחכה לו כבר עכשיו.
מישהו?
אני קראתי את הדרה של "נאמנות" ומה זה אהבתי!! (עד עכשיו אוהבת...)אז יאללה, מחכה לו כבר עכשיו.
מישהו?
את לא יכולה לומר שאייל גלבוע הזכיר לך את שרוליק (וסיטואציות...) כי תכלס, אייל היה לפני שרוליק. אז אם הסיטואציות נראות לך דומות, זה שרוליק שדומה לאייל, ולא להיפך.אני קראתי את הדרה של "נאמנות" ומה זה אהבתי!! (עד עכשיו אוהבת...)
אחר כך קראתי את 'צייד לילי' של נטע לביא
ואחר כך את אייל... (כל הסדרה ברצף) = זה היה שנה שעברה
בהתחלה, היו שם כל מיני סיטואציות שממש הזכירו לי את שרוליק וסטיב וכו' (נגיד בספר הראשון כשאייל יורה באנשים במחנה יהודה זה ממש הזכיר לי את אחמד [שאול?, יהודה? לא זוכרת מה שמו...] שמבצע פיגוע וחוטף את אחותו ללבנון...)
בעיקרון גם מרגל להשכרה יפה וגם סדרת נאמנות...
מה שכן אלו שני סיגנונות שונים....
ברורכן...
יכול להיות....
אבל בעיקרון שניהם יפים...
תבדקי אם אין אשכול על הספר הזה. נראלי הוא כתוב הספר החדש של מיה קינן.משהיא קראה את אל חזור?
בא לי לדסקס על זה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: