בעצם התשובה שאת כותבת היא שבספר תורני אכן לא מרוויחים, וכדי להרוויח צריך באמת למכור במחיר של ספרי הקריאה.השאלה האם מטרתו של כותב תורני היא להרוויח או לכסות עלויות...
הזדמנות לומר לך, הלוואי שלא יסתיים לעולם!השבוע יתפרסם פרק ארבעים וחמש, אי"ה.
ואוו. משפט חזק ואמיתי.ועל החיים שסוחבים את עצמם לתוך החיים כל הזמן- לא מצליחה לנסח את זה אחרת.
הבת שלי בכיתה ה' מכורה לספר הראשון שלך בסדרה וכל הזמן מבקשת שנקנה את הספר הבא התור כבר.... תודה על הכל!איזה כיף לספר שאנחנו בשלבי הפקה מתקדמים של 'אין כמו בבית'. ספר ילדים.
אמור לראות אור לקראת פורים, אי"ה ורק בכוחו.
המחיר של ספר קלאסי בציבור הכללי הוא 100 ש"ח (מוזמנים לבדוק)המחיר הגבוה של ספרי הקריאה
בציבור הכללי יש מבצעים מטורפים,המחיר של ספר קלאסי בציבור הכללי הוא 100 ש"ח (מוזמנים לבדוק)
אז נכון שלא הייתי אומר שספרים בציבור החרדי נמכרים במחיר הפסד, אבל בכל זאת...
במיוחד שבתקופת החגים אח"כ מחיר הספר יורד פלאיםלא יודע אם זה המקום המתאים,
אבל השאלה הזו מציקה לי הרבה זמן,
המחיר הגבוה של ספרי הקריאה
ובפרט שרוב הספרים (לפחות המוצלחים שבהם) כבר התפרסמו קודם לכן בסיפור בהמשכים בעיתונים השונים.
תודה ענקית. את מרגשת ומשמחת מאד מאד.הזדמנות לומר לך, הלוואי שלא יסתיים לעולם!
אני לא מנויה, ומקבלת את העיתון מחברה רק בשביל הסיפורים שלך.
הקיר הרביעי מעלה דמעות. משאיר הרבה מחשבות על המחויבות שלנו כהורים, ועל החיים שסוחבים את עצמם לתוך החיים כל הזמן- לא מצליחה לנסח את זה אחרת.
הכאב של יסכה ובקי נוגע בפנים הנפש, ממש. אחד הסיפורים הכי "שותקים" והכי מדברים שלך. הוא מגיע לקו הגמר של אדום לבן ומתחרה איתו על המקום הראשון...
ו50-50, רלוונטי לכ"כ הרבה משפחות, ובכלל. וכתוב מדהים ומתוק כהרגלך.
תודה!
אגב, יש לך סיפור בילדים? אם כן, אבקש ממנה לשמור לי גם אותו...
ממש מתרגשת לקרוא. תודה ענקית.הבת שלי בכיתה ה' מכורה לספר הראשון שלך בסדרה וכל הזמן מבקשת שנקנה את הספר הבא התור כבר.... תודה על הכל!
אפשר לפנות במייל. motekshelyalda בג'ימייל. ותודה. מפורגנת מאד מתשומת הלב .אני רואה שדבורי היקרה הגיבה...
אני שואלת שוב - היכן ולאן אפשר לשאול על ספריך האיכותיים - בפורום יותר אישי...
גם בציבור החרדי, עיין בקטלוג חודש הספר האחרון של אור החיים...בציבור הכללי יש מבצעים מטורפים,
כפשוטו.יש לי סיפור לנוער ב'ילדים', גם נושא מטען...
א. בארב אמור\ה להוציא?
יש עוד מידע על זה?
אין מבצעים אמיתיים באור החיים,גם בציבור החרדי, עיין בקטלוג חודש הספר האחרון של אור החיים...
ברור !! כי מי כבר קורא ספרים פיזיים בציבור החילוני ??אין מבצעים אמיתיים באור החיים,
של 1+1 או 50% הנחה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: