ינאי ורועי שיר
משתמש צעיר
קולמוסבאיזה אתר זה?
זה האתר של ההו"ל
ושם בספרים נגמרו... (באתרים של יפה נוף ואור החיים כן יש)
קולמוסבאיזה אתר זה?
מצד שני, אולי דווקא בגלל זה שהם מכירים, הם יצפו למשהו יותר חדש ומרענן, שייתן להם קצת מתח מסגנון שונה שהם מכירים ממני.ברור שהקוראים ירצו לקרוא המשך ל'נשק הימלטות', (ואם תוציא את 'נשק הימלטות' אל תסיים כאן את הסיפור!) כי הם ומכירים את הסיפור ואוהבים,
תוציא את שניהם...מצד שני, אולי דווקא בגלל זה שהם מכירים, הם יצפו למשהו יותר חדש ומרענן, שייתן להם קצת מתח מסגנון שונה שהם מכירים ממני.
זאת התלבטות מאוד קשה אצלי, לכן אני שואל את דעת הניקים הנכבדים שלנו, שבטח ידעו מה לענות.
(רק שלפני זה יקראו קצת מ"נשק הימלטות", בלי קשר, סיפור מאד יפה... ).
אני מאוד אוהבת את "נשק הימלטות".נ.ב: אני יודע שזה לא כ"כ קשור לכאן, אבל מה יהיה יותר טוב (גם מבחינה שיווקית), להוציא את הספר הזה בדווקא, או שאת "נשק הימלטות"?, ולמה?.
לתשומת לב: נשק הימלטות הוא בסגנון מד"ב ופנטזיה, והשני בסגנון שינוי ציר זמן (מה היה קורה אילו...).
בפסח זאת העונה העיקרית של קניית והוצאת ספרים, שמיד אחריה בא חודש הספר, שגם בו קונים ספרים.ולמה דווקא בפסח הבא? אי אפשר בסוכות? חנוכה?...
אני בעז"הנ.ב: אם יצא בעז"ה ספר שלי, למי נראה שיקנה אותו? (סתם לבדוק ביקוש, כנראה יצא בעז"ה באור החיים.).
כך נפתחה הדלת.יש למישהי רעיון לספר לא מתח/הסטוריה או מהסוג הזה...
משהו כליל ויפה.
יש למישהי?
למשל כמו- רק בעיפרון- שהוא ממש יפה. וכמו טאבו משוף- מאד יפה
ספרים מהסוג הזה- יש למישהי רעיונות?
יש חנות בעלי הכהן בירושלים שמוכרת ב70קניתי היום באור החיים-בחנות ב-84 ש"ח
לתמי אפשטיין יש עוד ספריש למישהי רעיון לספר לא מתח/הסטוריה או מהסוג הזה...
משהו כליל ויפה.
יש למישהי?
למשל כמו- רק בעיפרון- שהוא ממש יפה. וכמו טאבו משוף- מאד יפה
ספרים מהסוג הזה- יש למישהי רעיונות?
אם לא @sunshay לא קנתה ממך, אשמח לקנות את הספרמודיעין עילית
יכולה לשלוח גם לרכסים/בני ברק/אחיסמך/אשדוד
מישהו יודע באיזה חנויות הוא כן נשאר? הייתי בכמה חנויות, של אור החיים ויפה נוף בבני ברק, ולא היה.
ואם בסוף עדיין לא נימכר אני אשמחאם לא @sunshay לא קנתה ממך, אשמח לקנות את הספר
אוקי, תודה.התקשרתי לאורייתא נשאר 1
אפשר בעיקרון לקרוא רק אותו, אבל עדיף לקורא את הקודמים לפני כן.מתבסס על ספרים קודמים
או שאפשר לקרוא רק אותו?
היה אותו עוד קצת בגואל דם. בהתחלה.איך הנרי ???
הרי הוא מת בספר הקודם מסתנן חוקי ?!
שאלה קשהיש לי את שני הספרים, גואל דם ומנוטרל
מה אתם ממליצים לקרוא קודם ? גואל דם או מנוטרל ?
כדי שלא יהרוס לי את הטעם מהספר השני
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: