שגיאות מי יבין
משתמש צעיר
אני חייבת להמליץ על הספר : אם לסבתא היה גלגלים, של "רחלי לביא" ספר מעורר השראה מתחיל כסיפור חדשני אבל בלי הרבה דרמות ועולה במדרגות העלילה עד לסוף המטורף !!!!!אני קראתי לפני שבועיים ועד עכשיו בהשראת הספר.....
זה ספר בפני עצמו או המשך לספרים הקודמים ?
קניתי לה את הספר מאדאם כאילו.אוהבת מתח/רגש?
@רחל רבין סיפור יפהפה!@רחל רבין זה נכון?
אני כעת כותבת סדרה בהמשכים בעיתון "אם הדרך" בשם "מה לך הים". מאמינה שהיא תסתיים בעוד חצי שנה - או קצת יותר. בטח תצא לקראת סוכות, חנוכה הבא... מי יודע...
דווקא לי הסיטואציה לא הפריעה,@רחל רבין סיפור יפהפה!
כתוב בצורה מרגשת ומיוחדת
עלילה מקורית (למרות שזה קצת מוזר כזה אבל דווקא בגלל זה יש בזה משהו יפה)
הקטע עם הצעקות של רביבו על האחיינית שלו, בשבת שבע ברכות לעייני אשתו הטרייה - קצת פחות הצלחתי להיכנס ולהבין את הסיטואציה
לא נשמע לי שפוי לומר כזה דבר לעיני אשתו הטרייה. זה טו מאטצ'.
אבל בכללי ממש סיפור יפה, מחכים להמשך!
היה עליו בפרוג.....(נראה לי שאם היה שם לתפילה כבר היו גומרים עליו את התהילים כמה פעמים...)
העיצוב ב"ה שלי- אז תודה!איזו כריכה נדירה!
בגדול, ח. לוברבום כותבת למבוגרים.
חושבת שגם כאן זה קהל היעד.
יש פרק לדוגמא?העיצוב ב"ה שלי- אז תודה!
לפי מה שהבנתי קהל היעד הוא נוער
התפרסם בחלקו בעיתון ילדים של בקהילה (לפני שהפך לחברים)
היא קראה את הסדרה של הילדים של אסתר קווין?איזה ספר מהמלאי פה הייתן ממליצות לקנות לבת 12?
אין פרק דוגמה.מה עם הספר "פנאטי", מישהו קרא? שווה?
-----
יש פרק דוגמה לספר של חיה לוברבום - 'לידזי'
לא קראתי את הספר, אבל הכתיבה של הסופרת יפהפייה!מה עם הספר "פנאטי", מישהו קרא? שווה?
מי ההוצאה לאור? איפה הוא הכי זול? מעניין אותי לקנותלא קראתי את הספר, אבל הכתיבה של הסופרת יפהפייה!
65 ש"ח באתריפה נוף הכי זול.
יש הבדלי מחירים בין האתר לחנות?65 ש"ח באתר
לא.יש הבדלי מחירים בין האתר לחנות?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: