וואו אהבתי,כמה רעיונות למי שזה יעזור:
לעשות 21 ימים לפני החתונה ציור של הלוגו של הספר 21 בבית אחד וכל יום תולשים משהו וכותבים "עוד 21 ואתם בבית 1"
לעשות חבל עם מלא גרביים וכל יום צריך לעשות זוג ואז כתוב "כל יום זוג אחד עד לזיווג המיוחד"
תגידו מה אומרות..
יש לי נטפרי,אם זה לא נותן לך עכשיו אז לא יודעת כנראה הבעיה במחשב\סמארטפון יש לך אולי חסימה?
אז רוצה אני אתאר?יש לי נטפרי,
אוף חבל
אבל תמונה אחת שווה יותר מאלף מיליםאז רוצה אני אתאר?
יש מכונת כביסה ועליה סיבוב כזה וכתוב שעוד 30 סיבובים ואת יוצאת לבנה...כן, אני אשמח
תודה אביגיל!יש מכונת כביסה ועליה סיבוב כזה וכתוב שעוד 30 סיבובים ואת יוצאת לבנה...
לוח שחמט וכתוב עוד 100 יום הוא המלך ואת המלכה...
שעון אם תמונה של החתן והכלה וכתוב עוד שעה כלה...
ועוד מלא שקצת קשה לתאר
מכירה את זה בגרסה קצת שונהעוד רעיון:
לעשות כמו תווים וכל יום תולשים תו אחד ואז כותבים "כל יום תו אחד עד שהמנגינה תתחיל" למי שלא הבינה- של החופה..
וואוווווווו מהמם!!!!!!!טוב, אולי זה לא פייר להעלות את זה כי זה המקצוע שלי
אבל בהחלט ניתן לקחת את זה כהשראה
צפה בקובץ המצורף 1609261
צפה בקובץ המצורף 1609262
צפה בקובץ המצורף 1609263
צפה בקובץ המצורף 1609264
(רעיון של חופה)
אפשרי לשים 18 חטיפים או שוקולדים
אשמח לקנות כזהעוד רעיון שיצרתי ב"ה
שוקולדים כמספר הימים עד לחתונה (במקרה שלכם הייתי שמה 18 שיתאים לרעיון)
כמובן הכל ממותג ועם כיתובים ותמונות
ו.... כרטיס גירוד שמקפיץ את השואו
צפה בקובץ המצורף 1609265
צפה בקובץ המצורף 1609266
גם אנחנו עשינו לחברה את זה, זה רעיון חמוד ומתוק ובלי מידי עבודהאני עשיתי לחברה 2כוסות (עם רגל) שבתוכם ומסביב היה הרבה שוקולדים לבבות ועל כל שוקולד הי מספר כל יום לוקחת שוקולד עד החתונה וכתבתי" שהשוקולד יגמר הכוס תישבר"
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: