מידע שימושי ספות

WOW

משתמש חדש
לי יש ספות של אמריקן בוי בהירות, שלשייה עם ריקליינרים וזוגית עם ריקליינרים מתנדנדת, כבר יותר משלוש שנים, מרוצה עד הגג, מתנקה כמו כלום וגם כשילד קשקש עליה עם עט זה ירד יופי עם אלכוהול.
מנקה כל שבוע עם סמרטוט טבול במים חמימים עם ג'ל כביסה.
עד הספות האלו היו לי תמיד ספות כהות, בין אם שלנו ובין אם של משכיר הדירה, וממש ממש לא אוהבת ספות כהות. כשרציתי לקנות את הבהירות בעלי מאוד פחד, אבל היום רואה שזה אפילו יפה וכשמדובר בעור אמיתי הניקוי מאוד קל.
מקפיץ את ההודעה
עדיין אתם ממליצים על אמריקן בוי ?

WOW

משתמש חדש
צודקים מאוד כל המזהירים. ספה לבנה=טון עגנת נפש. חבל על הלב שלך.
קניתי במרכז הספות ספה של אמריקן בוי בצבע כהה.
מרוצה מ-א--ווווד. מהספה, מהפרקטיות, מהשירות.
עדיין מרוצה?
כי הציעו לנו בחנות ורוצים לדעת אם זה שווה את המחיר
תודה

כוכבים זוהרים

משתמש מקצוען
לי יש ספות של אמריקן בוי בהירות, שלשייה עם ריקליינרים וזוגית עם ריקליינרים מתנדנדת, כבר יותר משלוש שנים, מרוצה עד הגג, מתנקה כמו כלום וגם כשילד קשקש עליה עם עט זה ירד יופי עם אלכוהול.
מנקה כל שבוע עם סמרטוט טבול במים חמימים עם ג'ל כביסה.
עד הספות האלו היו לי תמיד ספות כהות, בין אם שלנו ובין אם של משכיר הדירה, וממש ממש לא אוהבת ספות כהות. כשרציתי לקנות את הבהירות בעלי מאוד פחד, אבל היום רואה שזה אפילו יפה וכשמדובר בעור אמיתי הניקוי מאוד קל.
גם אני אשמח לדעת היכן קניתם ואיזו ספה זה בדיוק
תודה!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה