האפשרות הזולה יותר- לקבוע תור ולגשת למס הכנסה ל"תיאום מס"- להביא איתך את הקבלות ואת התלושים מכל מקומות עבודתך, ואז תקבל החזר דרך מקום העבודה באמצעות תיאום המסאני יכול לקבל החזר על המיסים/ביטוח לאומי/שאר דברים שיורדים לי בתלוש משכורת?
תודה לכל העונים
רק על מס הכנסהאני יכול לקבל החזר על המיסים/ביטוח לאומי/שאר דברים שיורדים לי בתלוש משכורת?
תודה לכל העונים
אני מבין שכל הנכתב מתאים רק למי שיש לו כמה מקומות עבודההאפשרות הזולה יותר- לקבוע תור ולגשת למס הכנסה ל"תיאום מס"- להביא איתך את הקבלות ואת התלושים מכל מקומות עבודתך, ואז תקבל החזר דרך מקום העבודה באמצעות תיאום המס
ואיך עושים זאת?רק על מס הכנסה
יורד לכם כל חודש מס הכנסה ?ואיך עושים זאת?
(ההליך קל ופשוט?)
מתאים גם למקום עבודה יחיד + תרומותאני מבין שכל הנכתב מתאים רק למי שיש לו כמה מקומות עבודה
אז איזה מס יורד לי אם לא זה?יורד לכם כל חודש מס הכנסה ?
מהברוטו בתלוש יורדים ניכויים שונים, העיקרים שבהם:אז איזה מס יורד לי אם לא זה?
(אני שואל כי אני באמת לא מבין כלום מה קורה בתלוש שלי)
מתי לא ביצעתי?אם לא בצעת הנ"ל- .
רק למי שעובר תקרת מס הכנסהמתאים גם למקום עבודה יחיד + תרומות
בגדול זה מה שיורדאז איזה מס יורד לי אם לא זה?
(אני שואל כי אני באמת לא מבין כלום מה קורה בתלוש שלי)
תיאום מס צריך להיות בתוך שנת המס, כלומר אם תרמת ב2023 מומלץ לבצע עכשיו/בחודש הקרוב לפני תום שנת המס 2023 - ולהספיק להביא למעביד לפני שמכין שכר דצמבר.מתי לא ביצעתי?
בלומר מתי על לעשות את ההליך הזה?
תאום מס ממש לא קשורתיאום מס צריך להיות בתוך שנת המס, כלומר אם תרמת ב2023 מומלץ לבצע עכשיו/בחודש הקרוב לפני תום שנת המס 2023 - ולהספיק להביא למעביד לפני שמכין שכר דצמבר.
אם לא בצעת ב2023 תצטרך כאמור להגיש דוח 2023 במהלך שנת 2024 כדי לקבל את ההחזר- ספור ארוך יותר
לא יודעת על סמך מה כתבת,תאום מס ממש לא קשור
תאום עושים מתי שמקבלים שכר משני גורמים או יותר
על סמך הידע והניסיון שלילא יודעת על סמך מה כתבת,
זה זיכוי ולא תאוםמדברת מידע ומניסיון - קבלת זכוי מס תרומות במהלך שנת המס באמצעות המעסיק- ניתן ע"י תיאום מס במשרדי פקיד שומה
זה זיכוי שמממשים ע"י תיאום מס- ראה גזיר מהקישור שאתה עצמך צרפת,על סמך הידע והניסיון שלי
זה תאום
תיאום מס הכנסה
www.kolzchut.org.il
זה זיכוי ולא תאום
זיכוי ממס הכנסה בשל תרומה (סעיף 46)
www.kolzchut.org.il
נראה שאתה לא משלם מס הכנסהגדול זה מה שיורד
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: