תודהמתוך כל זכות:
- הזיכוי יינתן על תרומה עד ל"תקרה" של 10,354,816 ₪ (נכון ל-2024) או עד 30% מההכנסתם החייבת במס של התורמים לאותה שנה - לפי הנמוך מביניהם
- https://www.kolzchut.org.il/he/זיכוי_ממס_הכנסה_בשל_תרומה_(סעיף_46)
ביקשו ממך להגיע פיזית?אני גם בפ’’ש גוש דן
הגשתי החזרים של כ 70 אש’’ח תרומות (27 אש’’ח החזר)
לאחר ששלחתי פניה מדוע ההחזר מתעכב... ביקשו ממני דפי בנק והסבר על כל זיכוי מעל 1000 ש’’ח בחשבון
לאחר שקיבלו תשובות, בתוך שבועיים בערך הכסף היה אצלי בחשבון
לא.תודה
לפי איך שהבנתי זה מגביל רק את מי שמשלם יותר מ30 אחוז מס הכנסה ומעונין לקבל זיכוי על יותר מ30 אחוז מההכנסה.
נכון, בדיוק מה שכתבתי, אם שילמת עד 30 אחוז מס, אז סך המס הוא לא יותר מ30 אלף וקיבלת החזר על הכל.לא.
הרווחת 100 אלף שח בשנת המס (ההכנסה החייבת)
סך התרומות שעליו אפשר לקבל זיכוי הוא 30 אלף
לא, סך התרומות 30% מההכנסה החייבת ולא סך ההחזרנכון, בדיוק מה שכתבתי, אם שילמת עד 30 אחוז מס, אז סך המס הוא לא יותר מ30 אלף וקיבלת החזר על הכל.
ביקשו ממך להגיע פיזית?
ממי?. לכן לא מומלץ להגיע אליו לפני יעוץ מקדים כדי שתדעו את זכויותיכם ומה לענות.
מעולה!אם אתם מעונינים בפרטים נוספים אשמח לעזור.
גם אנחנו באותה בעיה,לא חייבים ללכת אבל מפסידים את הכסף.
ומהנסיון שלנו וממה שהבנתי מאחרים מדובר בסיפור חדש של פקיד מסוים שהחליט למנוע בכל דרך מהחרדים לקבל החזר על תרומות ולכן ממרר את החיים של כולם בטענות שונות ומשונות. לכן לא מומלץ להגיע אליו לפני יעוץ מקדים כדי שתדעו את זכויותיכם ומה לענות.
אם אתם מעונינים בפרטים נוספים אשמח לעזור.
מעולה!
איך אפשך ליצור איתכם קשר?
מהסיפורים שאני שומעת, זה נראה שכל סיפור שונה כך שאי אפשר ללמוד ממקרה אחד לשני,נשמח לעזרה.
יש לכם המלצה למי?טוב ביותר הוא לפנות ליועץ/ת שמכיר/ה אישית את הנ"ל ויודע/ת כיצד להתנהל איתו. (לא שזה בהכרח יעזור אבל לפחות לא ליפול על טעויות).
אין לי נסיון בזה, אבל מסתבר שהיועצים 'משלנו' ברובם מכירים את הסיפור, וידעו להדריך בצורה טובה מה לומר ומה לא.יש לכם המלצה למי?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: