ש
שפרה ל.
אורח
בסוף זה הסתדר לי בה הצלחתי להירשם.......אם אני זוכרת נכון זה פשוט התקשר אלי לפלאפון הכשר שלי
בסוף זה הסתדר לי בה הצלחתי להירשם.......אם אני זוכרת נכון זה פשוט התקשר אלי לפלאפון הכשר שלי
אני רוצה לבטל כי בבדיקה נוספת הבנתי שהמידה כנראה לא תתאים לי.........ביצעתי רכישת נעליים קיבלתי אלי אישור שזה נשלי ובדרך ואני רוצה לבטל זה מה שהם כותבים לי יש מה לעשות?
צפה בקובץ המצורף 1513636
אולי תנסי לפנות אליהם בצ'אט, לי הם פתרו בעיה כשהתכתבתי איתם...זהו זה מה שאני לא מבינה ............קיבלתי אישור שזה בדרך ניסיתי ללחוץ על אפשרות של ביטול והחזרה וכתב לי את הנל..................
אין לי צאט.............אולי תנסי לפנות אליהם בצ'אט, לי הם פתרו בעיה כשהתכתבתי איתם...
לגמריכן רק חבל לי לחכות חודש ואז להזמין משהו אחר אני לא יכולה כרגע לבצע מדי הרבה הזמנות.........
כן פתחי פורום חדש....אבל עדיין לא הגיבו תודה.......נחסם לי מה שצרפת בנטפרי
תפתחי פורום חדש ותשאלי אם זה פעם קרה למישהו
איך אפשר להחזיר פריט שכבר יצא לדרכו? הוא חיב להגיע ליעד ואז לשלוח חזרה.כן רק חבל לי לחכות חודש ואז להזמין משהו אחר אני לא יכולה כרגע לבצע מדי הרבה הזמנות.........
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: