האתר אמין?האתר זה הוא מאוד זול ויש בו הרבה דברים חתיכייםנעלי סניקרס לנשים PUMA עם פלטפורמה - קונים ישירות מחו"ל וחוסכים
סניקרס מדליקות של המותג פומה עם פס לאורך הנעל וסוליית פלטפורמה גבוהה. גזרה נמוכה מתחת לקרסול, מתאים ליום יום, ללימודים, לעבודה, ליציאות ועוד.buyfashion.direct
אלוזה סגנון שאת אוהבת ?
אני חושבת שזה ככה:https://he.aliexpress.com/item/1005...d1d71d&afSmartRedirect=y&gatewayAdapt=glo2isr הם ממש יפות ,יש לך מושג איך זה עובד עם המידות? את הזמנת אותם?
אין לי מושג- בתמונה הזו אפשר קצת יותר לראות :ויש לך מושג איזה גובה הסוליה?
כאן מדברים עם המוכר-זה נראה דיי נמוך ,איך אני שואלת את המוכר ,ומה כתבת בחיפוש שהגעת לסניקרס האלו?
תודה רבה
יש את אלו-תודה ,את ממש עוזרת לי
אם יש לך עוד קישורים אני ממש אשמח
שאלת את המוכר לגבי גובה הסוליה?תודה ראיתי אותם ,העקב שלהם קצת מידי גבוה בשבילי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: