העליות משתנות בהתאם לרשימת התפוצה, אנחנו שולחים קבצים ענקיים של 20 מגהמה העליות שיש לכם על כל שליחה וכמה מגה אפשר לצרף?
העליות משתנות בהתאם לרשימת התפוצה, אנחנו שולחים קבצים ענקיים של 20 מגהמה העליות שיש לכם על כל שליחה וכמה מגה אפשר לצרף?
כמה יוצא לכל שליחה לכתובת?העליות משתנות בהתאם לרשימת התפוצה, אנחנו שולחים קבצים ענקיים של 20 מגה
אני נהנית מאוד מהמערכת החדשה,
לא זכורים לי באגים מיוחדים.
תודהלעניננו, המערכת השתפרה מאד מאד
עדיין יש באגים ותקלות בנושא של
וואו סליחה, משום מה נמחקה המילה-תודה
באיזה נושא הבאגים?
תוכלו לפרט עוד? כי אני כרגע עובד איתם בשביל לקוחות שלי ולא נתקלתי בקושי מיוחדוואו סליחה, משום מה נמחקה המילה-
באוטומציה של הסדרות
בהשבתה , בהפעלה, ביצירת הרשימות ועוד
כל המערכת שלנו בנויה על רשימות וסדרות לימוד ובחינה
בהצלחה
כשהתחלנו את רשימת התפוצה שלנו מיד אחרי שמחת תורה- אחרי חצי שנה שיצרנו את כל המערכת המורכבת-תוכלו לפרט עוד? כי אני כרגע עובד איתם בשביל לקוחות שלי ולא נתקלתי בקושי מיוחד
מסר 10 אחרי התמקחות טובה... והורדת מחיר לעשירית מהמחיר שחשבתם שתצליחו!
אבל הממשק שלהם הרבה פחות נח ונעים מרב מסרמסר 10, יש להם מחירים נוחים ושרות לקוחות מעולה
הממשק של רב מסר היה לי ממש מסובך, הרגשתי שאני צריכה קורס להבין כיצד שולחים מיילאבל הממשק שלהם הרבה פחות נח ונעים מרב מסר
(לא לכולם זה מפריע, אבל תבדקו קודם על משהו חינמי- להבין את הרעיון)
בעקרון הממשק של רב מסר נחשב לאחד הפשוטים והקלים ביותרהממשק של רב מסר היה לי ממש מסובך, הרגשתי שאני צריכה קורס להבין כיצד שולחים מייל
במחירים ייתכן שיש זולים יותר אבל בפשטות ונוחות של הממשק לדעתי שלח מסריש לי רשימת תפוצה של כמעט 4K אנשים
שולחת מיילים לא גדולים עד מגה בית אחד
בערך 4 מיילים בחודש
המיילים די קבועים ככה שאני לא צריכה התעסקות מדי מיוחדת איתם
כיום אני ברב מסר אבל בגלל העלויות אני חושבת אולי לעבור חברה
(זה חסד ולא משהו שמכניס...)
על איזה חברה אתם ממליצים?
רב מסר / שלח מסר / סמוב / מסר 10
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: