את יכולה ליצור קשר איתי 0548566166כותבת שוב:
מכירות מתלמדת לצילומי סמאש קייק? לא צריכה מישהי מידי מקצועית וגם לא רוצה להוציא על זה מידי הרבה.
תכף הבת שלי כבר בת שנתיים....
את יכולה ליצור קשר איתי 0548566166כותבת שוב:
מכירות מתלמדת לצילומי סמאש קייק? לא צריכה מישהי מידי מקצועית וגם לא רוצה להוציא על זה מידי הרבה.
תכף הבת שלי כבר בת שנתיים....
כמה את לוקחת +-?את יכולה ליצור קשר איתי 0548566166
מירושליםכמה את לוקחת +-?
מאיפה את?
@bnoya יש לך מתכון לעושת שוקלד לבסיס?אני אשתדל לכתוב הכי ברור שאפשר
אם משהו לא ברור, או שיש לכן שאלות, לא להתבייש
בעקרון תבנית הסמאש בנויה מ-2 חלקים, השלב הראשון הוא לאפות עוגה (הכי יפה שוקולד) ב-2 החלקים
לשמן את התבנית טוב טוב לפני ששמים את הבלילה של העוגה ואחרי שהעוגה מתקררת לחלץ אותה בעדינות
גם אם היא מתפרקת או לא יוצאת ממש יפה ואחידה זה לא נורא כי את כל החורים מכסים עם קצפת.
השלב השני הוא ההכנה של הבסיס, בשלב הזה משתמשים רק בחלק התחתון של התבנית (עם החלק העליון סיימנו)
ממיסים שוקולד צימקאו (בדגש על צימקאו ולא על שוקולד אחר, צריך שזה יהיה יציקתי ולא יימס) בצבע שרוצים
אם רוצים לבן אז לבן, אם רוצים צבע אחר מערבבים צבע מאכל לשוקולד אחרי ההמסה של השוקולד
הכמות שצריך היא בערך 500 גרם צימקאו.
עם מברשת מורחים את הדפנות והתחתית של התבנית בלפחות 3 שכבות של צבע כדי שזה יהיה אטום ולא ייסדק ומניחים להתייבש (לא צריך במקרר ולא במקפיא). כשזה מתקשה מחלצים בעדינות מהתבנית, אם עשיתן את זה טוב זה יוצא בשניות.
השלב הבא הוא הציפוי של העוגה והקישוט- מכניסים את העוגה שאפינו בחלק התחתון של התבנית בעדינות לתוך בסיס השוקולד- עדיף לחתוך לה את השוליים כדי שהיא תיכנס בקלות ולא תסדוק את השוקולד.
מעל העוגה מורחים קצפת מוקצפת ומעל מניחים את החלק העליון של העוגה ומצפים אותו מכל צדדיו בקצפת. בשלב הזה העוגה מוכנה ונשאר רק לקשט אותה בשושנים יפות.
מקציפים קצפת לקצפת יציבה ומזלפים עם צנטר רוזטות (M1) שושנים יפות בתנועות סיבוביות וצמודות ככל שניתן
כמובן אפשר לשחק עם צבעי מאכל להנאתכן....
מקווה שהייתי מספיק ברורה....
אין מתכון,@bnoya יש לך מתכון לעושת שוקלד לבסיס?
התכונתי לעוגה עצמהאין מתכון,
פשוט ממסים בערך 500 גרם צימקאו לבן (שימי לב לא שוקולד שנמאס מהר........) אני לא מצאתי בחנות קניתי שוקו ציפס', ואת פשוט מחלקת ל3 פעמים שמה כל פעם מורחת על כל התבנית, אני עשיתי את זה עם האצבע, מקפיאה, ושמה שכבה נוספת, מקפיאה, ושכבה אחרונה,
שימי לב להכניס את העוגה בזהירות כי זה יכול לפוצץ
תודהאין מתכון,
פשוט ממסים בערך 500 גרם צימקאו לבן (שימי לב לא שוקולד שנמאס מהר........) אני לא מצאתי בחנות קניתי שוקו ציפס', ואת פשוט מחלקת ל3 פעמים שמה כל פעם מורחת על כל התבנית, אני עשיתי את זה עם האצבע, מקפיאה, ושמה שכבה נוספת, מקפיאה, ושכבה אחרונה,
שימי לב להכניס את העוגה בזהירות כי זה יכול לפוצץ אותו
התכונתי לעוגה עצמה
שוקלד לבסיס?
כל עודת קושי שאת מוצאת בגוגל,סליחה לא כתבתי נכון התכונתי לעוגת שוקולד- כושי.
העלתי פה באשכול מתכון לעוגת שוקולד טובהסליחה לא כתבתי נכון התכונתי לעוגת שוקולד- כושי.
יווווווווווווו!!!
מה יצא בסוף?יש למישהי מתכון לעוגת סמאש קייק?
מה העלות לעוגת סמאש קייק בהזמנה?
מה המחיר +- של צלמת,
כי אני מתלבטת אם לצלם לבד או לקחת צלמת, לא בקטע לשלם עכשיו, אבל הבן שלי כזה מתוק, וניו בורן עשיתי לבד, ויצא מתוק אבל האיכות של התמונות הפריעו לי.. (בכל אופן מצלמה ביתית), אז רוצה להשלים לו (לי) בסמאש קייק...
בץודה מראש
העיקר שאני יצאתי עם משהו......מה יצא בסוף?
אין לי כוח לקרוא את כל האשכול....
לא אכפת לי לעשות עוד סדרת תמונות,אני צלמת גרה בביתר אפשר להשיג אותי ב-0527181215...
לתשומת ליבך @מנהלת ת'עולם
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: