מוווווווווושלם!!! את משכירה את התבניות?!וזה מה שהכנתי מהרעיון שלך ועוד אחת למשהי אחרי שהשגתי תבנית
מאיפה את?
מוווווווווושלם!!! את משכירה את התבניות?!וזה מה שהכנתי מהרעיון שלך ועוד אחת למשהי אחרי שהשגתי תבנית
אשמח אם יש לך מתכון טובאני אשתדל לכתוב הכי ברור שאפשר
אם משהו לא ברור, או שיש לכן שאלות, לא להתבייש
בעקרון תבנית הסמאש בנויה מ-2 חלקים, השלב הראשון הוא לאפות עוגה (הכי יפה שוקולד) ב-2 החלקים
לשמן את התבנית טוב טוב לפני ששמים את הבלילה של העוגה ואחרי שהעוגה מתקררת לחלץ אותה בעדינות
גם אם היא מתפרקת או לא יוצאת ממש יפה ואחידה זה לא נורא כי את כל החורים מכסים עם קצפת.
השלב השני הוא ההכנה של הבסיס, בשלב הזה משתמשים רק בחלק התחתון של התבנית (עם החלק העליון סיימנו)
ממיסים שוקולד צימקאו (בדגש על צימקאו ולא על שוקולד אחר, צריך שזה יהיה יציקתי ולא יימס) בצבע שרוצים
אם רוצים לבן אז לבן, אם רוצים צבע אחר מערבבים צבע מאכל לשוקולד אחרי ההמסה של השוקולד
הכמות שצריך היא בערך 500 גרם צימקאו.
עם מברשת מורחים את הדפנות והתחתית של התבנית בלפחות 3 שכבות של צבע כדי שזה יהיה אטום ולא ייסדק ומניחים להתייבש (לא צריך במקרר ולא במקפיא). כשזה מתקשה מחלצים בעדינות מהתבנית, אם עשיתן את זה טוב זה יוצא בשניות.
השלב הבא הוא הציפוי של העוגה והקישוט- מכניסים את העוגה שאפינו בחלק התחתון של התבנית בעדינות לתוך בסיס השוקולד- עדיף לחתוך לה את השוליים כדי שהיא תיכנס בקלות ולא תסדוק את השוקולד.
מעל העוגה מורחים קצפת מוקצפת ומעל מניחים את החלק העליון של העוגה ומצפים אותו מכל צדדיו בקצפת. בשלב הזה העוגה מוכנה ונשאר רק לקשט אותה בשושנים יפות.
מקציפים קצפת לקצפת יציבה ומזלפים עם צנטר רוזטות (M1) שושנים יפות בתנועות סיבוביות וצמודות ככל שניתן
כמובן אפשר לשחק עם צבעי מאכל להנאתכן....
מקווה שהייתי מספיק ברורה....
לקחתי ממשהי את התבנית והשניה זה מקערת פלסטיקמוווווווווושלם!!! את משכירה את התבניות?!
מאיפה את?
מאיפה המשהי הזאת?לקחתי ממשהי את התבנית והשניה זה מקערת פלסטיק
מאחותימאיפה המשהי הזאת?
כמה את לוקחת לעוגה?מאחותי
כעת זה שוב אצלי
מאיפה את?
למתי את רוצה?
אשאל אותה בשמחה
או שאולי את רוצה להזמין שאכין לך את העוגה?
מעדיפה במייל 0556794927T שטרודל וכואני מביתר,
אשמח לשמוע תווך מחירים, לראות אם זה רלוונטי, כי אני לא בקטע לבזבז עכשיו הרבה כסף,
וגם ככה העוגה עצמה תעלה לי.......
אז אשמח לשמוע מחירים,
ותודה לכן, אין מילים,
200 ש"חכמה את לוקחת לעוגה?
נראה לי אני אכין לבד, לא בקטע לשלם וגם אוהבת לעשות ביצועים,
אם יצא יפה התמונות אשלח לכם,
אני מביתר מאיפה את?!
מינימום זה לשלם לה עלות חומריםבדיוק גם מתכננת עכשיו
אחותי תצלם
וביקשתי מאחיינית שלי בכיתה ח שאופה עוגות מהממות להכין לי, היא קנתה תבנית(ביקשנו כמה דודות ביחד....) הכינה כבר אחד לניסוי ויצא מושלם
זה כנראה לא מאוד מסובך
מה אומרות כמה לשלם לה? העוגה ממש יפה אבל היא צעירה ומתחילה... מלכתחילה לא הייתי עכשיו מוציאה על 250 שח לכן פניתי אליה...
תודה! אז זהו... שכמה בערך עלות החומרים? ומי שקנתה תבנית, מה בערך המחיר?מינימום זה לשלם לה עלות חומרים
ותחליטי כמה את משלמת לה לשעת עבודה
תבנית עולה בין 55-65תודה! אז זהו... שכמה בערך עלות החומרים? ומי שקנתה תבנית, מה בערך המחיר?
ואין לי מושג כמה זמן זה לקח לה
היא לא מוכנה להגיד, לא נעים לה לבקש כסף בכלל....
סורי אבל מהצפון הרחוק.... במחיר כזה אולי שווה לך לקנות ולמכור ביד 2? או לחברה אחכתבנית עולה בין 55-65
מוצרים 50 +
והייתי נותנת עוד 50,
כי בתכלס עם התבנית היא נשארה,
אולי היא מביתר ויכולה להלוואות לי את התבנית
מחיר התבנית נע בין 40 ל-60 ש"ח תלוי איפה היא קנתה אותהתודה! אז זהו... שכמה בערך עלות החומרים? ומי שקנתה תבנית, מה בערך המחיר?
ואין לי מושג כמה זמן זה לקח לה
היא לא מוכנה להגיד, לא נעים לה לבקש כסף בכלל....
אם מישהו יודע איפה אפשר לקנות בביתר אשמח לדעת,סורי אבל מהצפון הרחוק.... במחיר כזה אולי שווה לך לקנות ולמכור ביד 2? או לחברה אחכ
אולי פשוט תזמיני (זה מה שאני עשיתי...)אם מישהו יודע איפה אפשר לקנות בביתר אשמח לדעת,
בכל אופן אצטרך לכל ילדי......... ואני רק בתחילת הדרך
איזה מוווווווווווווווווווווווושלםאולי פשוט תזמיני (זה מה שאני עשיתי...)
תבניות סיליקון - Bake & Make
Bake&Make - מגוון רחב של חומרי גלם לאפייה לאופה המקצועי וגם לאופה החובב, אביזרים וכלים לאפייה, תבניות מהמותגים המובילים ועוד. תבניות סיליקון - הכנסו >>www.bakeandmake.co.il
תבנית סיליקון לסמאש קייק 3 חלקים המקורית
ugazefet.co.il
צפה בקובץ המצורף 1360236צפה בקובץ המצורף 1360237
אני הזמנתי מחנות בעיר שלי, הגיע תוך שלושה ימיםאיזה מוווווווווווווווווווווווושלם
עשית לבד??????? גם את התמונות?????
אבל מתי זה הגיע לך??
זהו שאין בביתר, ומשלוח עולה לי לפחות 35 ש"ח,אני הזמנתי מחנות בעיר שלי, הגיע תוך שלושה ימים
ברוב החניות האינטרנטיות כתוב תוך כמה ימים הגעה, לרוב תוך שלושה ימי עבודה עד שבעה
וכן, אני צילמתי והכנתי
עריכה-
אצלם כתוב עד שלושה ימי עסקים
תבניות סיליקון - Bake & Make
Bake&Make - מגוון רחב של חומרי גלם לאפייה לאופה המקצועי וגם לאופה החובב, אביזרים וכלים לאפייה, תבניות מהמותגים המובילים ועוד. תבניות סיליקון - הכנסו >>www.bakeandmake.co.il
אצלם כתוב עד שישה ימי עסקים
תבנית סיליקון לסמאש קייק 3 חלקים המקורית
ugazefet.co.il
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: