מידע שימושי סמארטפון של נתיב/רמי לוי.

park

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
הם טוענים שגם בגרסה השניה.
מענין אם סתם התפלק מכשיר ששכחו לנתק אותו או שזה הסכם בשתיקה שאסור לאומרו בטלפון.

s_h

נתיב טכנולוגיות
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
D I G I T A L
יש חלק מהמכשירים שבהם מאופשר חיבור למחשב כמצלמה או MTP. התכנון בעתיד לאפשר את זה אצל כולם על ידי עדכון קושחה.

אין קשר אבל בין זה שזה מאופשר לבין צריבת רום. לא ניתן לצרוב רום אחר במכשיר.

עד כאן התגובה הרשמית.
דעתי האישית שמי שהולך להחזיק מכשיר סמארטפון שיחזיק אותו רק אם הוא באמת חייב גם אם הוא כשר בכל הכשרויות ושלא יעשה מבחנים ליצר הרע שלו.

רמה פלוס

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י s_h;1181981:
יש חלק מהמכשירים שבהם מאופשר חיבור למחשב כמצלמה או MTP. התכנון בעתיד לאפשר את זה אצל כולם על ידי עדכון קושחה.

אין קשר אבל בין זה שזה מאופשר לבין צריבת רום. לא ניתן לצרוב רום אחר במכשיר.

תודה רבה רבה על התגובה.

ולעניין; אני קצת, ואולי קצת הרבה מפקפק בדבריך, כי אם ישנה אפשרות של חיבור המכשיר למחשב להעברת נתונים [mtp], אז ישנה אפשרות של צריבת רום. אין דרך בעולם לחסום את זה.
ומסיבה פשוטה; רק ע"י טיפול פיזי במכשיר אפשר למנוע את זה. וכל טיפול בחומרה או במה שיהיה,, צריבת רום דרך בוטלואדר/ריקברי/אודין היא בלתי נמנעת.

וכמובן מה שכתבת בהמשך התגובה, אני מסכים במאה אחוז.
אבל היות שאני מעוניין בקניית המכשיר, רציתי לברר בדיוק בדיוק איך נעשתה החסימה שלכם. כי לחסום בצורות כאלו [הלוואי שאתבדה], ישנם אין ספור דרכים חילופיות וחינמיות.

אני באמת לא מתכווין לקנטר, באמת! אני רק מברר את הפן המקצועי שבזה, בכדי לדעת האם יש מקום לרכישה או שאין..

ושוב תודה על התגובה שלך שי.

FullTime

משתמש מקצוען
אני לא מבין כלל בדברים האלו,
רק מה שאני יודע שוועדת הרבנים סחבה להם את הזמן יותר משנה, כדי לבדוק כל אפשרויות של פריצה.
כך, שמאוד מאוד קשה להאמין שיש אמת בדבריכם שניתן להחליף את הרום ולהפוך אותו.....

ובמקרה שנגיד שיש דרך, זה כבר היה ידוע. כי אני מאמין שדבר ראשון שאנשים שמבינים בזה עושים, זה נסיון פריצה...

asterisk

משתמש צעיר
D I G I T A L
נכתב ע"י a26955;1182093:
אני לא מבין כלל בדברים האלו,
רק מה שאני יודע שוועדת הרבנים סחבה להם את הזמן יותר משנה, כדי לבדוק כל אפשרויות של פריצה.
כך, שמאוד מאוד קשה להאמין שיש אמת בדבריכם שניתן להחליף את הרום ולהפוך אותו.....

ובמקרה שנגיד שיש דרך, זה כבר היה ידוע. כי אני מאמין שדבר ראשון שאנשים שמבינים בזה עושים, זה נסיון פריצה...

בוא ננסה להבין ביחד למה בן אדם ירצה לפרוץ את המכשיר שלו? בשביל לקבל גישה לכל מה שחסום נכון? בשביל זה אני לא צריך לפרוץ, אני הולך לחנות וקונה את אותו המכשיר של נתיב כשהוא פתוח מראש לכל העולם.

המכשיר שנתיב מוציאים היום לא מבודל חיצונית בשום צורה מהדגם הזהה שנמכר לכל דורש למעט מדבקה בגב המכשיר שאני יכול להדפיס כמותה ללא שום בעיה. עניין גדול מאוד בכל הרעיון של סמטרטפון כשר הוא שמי שמחזיק בו לא ירגיש כמו פושע שמסתובב עם "אייפון ודומיו" כשהוא בא להוציא את המכשיר בסביבה חרדית ואת הבידול הזה אין לנתיב כרגע.

דודיק

משתמש רשום
כל מילה.
כל השיח הזה מסביב ל"איך אפשר לפרוץ את המכשיר"
הוא מגוחך מעיקרו
כאילו שמדובר בבחורים בני 15 שמקבלים מכשיר מההורים
וההורים שלהם דואגים שהם לא יוכלו לפרוץ את המכשיר
בסך הכללי מדובר באנשים מבוגרים ועצמאים שיכולים לקנות פלאפון לא כשר באותה מידה
ואפילו ביותר קלות
וכל רצונם הוא במכשיר שהאינטרנט לא יהיה זמין בו בצורה ישירה
ופריצת מכשירים לא מענינת אותם
(והאמת שבעיקרון גם האינטרנט של נתיב במחשב אפשר לפרוץ אותו בצורה פשוטה
פשוט להתקשר לספק אחר ולהתחבר לאינטרנט)

פרסום דובדבן

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
מתעניינת גם...

תכל'ס, אפשר להעביר קבצים למחשב ומהמחשב למכשיר? ולאיזה מהם, של נתיב או של רמי לוי?

ומי יודע איפה החבילה הטובה ביותר?

למען דעת

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
נכתב ע"י דודיק;1185615:

נכתב ע"י נתיב:
השירות מגן על המשתמש בשלוש רמות:

רמת המחשב, רמת הספק ורמת הקו. בשירות נתיב מחשבך מוגן הן במשרד והן מחוצה לו. אתה יכול לגלוש בבטחה הן ברשת הביתית, והן המשרדית, ואפילו אם העסק בו אתה עובד אינו מוגן. כמו כן אתה יכול לגלוש בביטחה גם ברשת אלחוטית או לווינית כאשר תמיד תקבל את אותו שירות ללא תלות בצורת החיבור שלך.
..

דודיק

משתמש רשום
לא הבנתי ברגע שהתחברתי לנתיב חתמתי איתם חוזה לכל החיים?
אני לא יכול להתקשר אליהם ולהגיד להם
"חברה הבנתי אתכם עכשיו אני רוצה אינטרנט רגיל אז כל טוב"
או שגם אז אני אצטרך אישור מרב שמאשר לי להתנתק מנתיב

רמה פלוס

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י דודיק;1185615:
כל השיח הזה מסביב ל"איך אפשר לפרוץ את המכשיר"
הוא מגוחך מעיקרו
כאילו שמדובר בבחורים בני 15 שמקבלים מכשיר מההורים
וההורים שלהם דואגים שהם לא יוכלו לפרוץ את המכשיר
בסך הכללי מדובר באנשים מבוגרים ועצמאים שיכולים לקנות פלאפון לא כשר באותה מידה
ואפילו ביותר קלות
וכל רצונם הוא במכשיר שהאינטרנט לא יהיה זמין בו בצורה ישירה
ופריצת מכשירים לא מענינת אותם

אין לי בעיה שזה גורם לך לגיחוך, אדרבה הלוואי שאזכה לשמח יהודים בכל יום..

אם אתה חושב שכל העניין שלי באשכול הזה נסב סביב איך לפרוץ, אז רפואה שלימה..

סה"כ רציתי לבדוק אם אכן החסימה היא הרמטית או לא.
ומסיבה פשוטה, שלחסום גם אני יודע, וכסף מיותר אין לי. כך שאם החסימה לא מוחלטת, אז אין לי עניין לקנות את המכשיר הזה.. אלא אני יכול לקנות מכשיר באופן עצמאי ולחסום אותו. זהו.
כל הדיון היה מהפן המקצועי נטו.

asterisk

משתמש צעיר
D I G I T A L
נכתב ע"י דודיק;1185642:
לא הבנתי ברגע שהתחברתי לנתיב חתמתי איתם חוזה לכל החיים?
אני לא יכול להתקשר אליהם ולהגיד להם
"חברה הבנתי אתכם עכשיו אני רוצה אינטרנט רגיל אז כל טוב"
או שגם אז אני אצטרך אישור מרב שמאשר לי להתנתק מנתיב

קבל ציטוט מנתיב "במידה ומתנתקים מהשירות המכשיר נהפך לברזל, אין מה לעשות איתו"

MIC.MIS

סטודיו GlowUp בניית אתרי חנויות בהנהלת מיכל מישאלי
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
נכתב ע"י R.Design;1185624:
מתעניינת גם...

תכל'ס, אפשר להעביר קבצים למחשב ומהמחשב למכשיר? ולאיזה מהם, של נתיב או של רמי לוי?

גם אני מתעניינת מאוד, אשמח אם יעשו קצת סדר...

רמה פלוס

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י R.Design;1185624:
האם אפשר להעביר קבצים למחשב ומהמחשב למכשיר? ולאיזה מהם, של נתיב או של רמי לוי?

מהמחשב ישירות למכשיר ולהיפך אפשר רק במכשיר של נתיב, ושל רמי לוי א"א אלא רק דרך שרתים.

בעניין החבילות, כאן ישנה איזשהי מגבלה, דהיינו רמי לוי מחייב מספר חדש שלו, שזה אומר 055-668 וא"א לנייד את המספר שלך.
עוד משהו, המכשיר של רמי לוי עובד רק עם הרשת שלו, וא"א להחליף סים לחברות אחרות. עכשיו יש לו תוכנית של 89 ש"ח לשנה, ואח"כ 129 ש"ח וללא אפשרות ניוד לחברה זולה יותר.

ובנתיב, שני המגבלות לא קיימות, אפשר לנייד מספר ישן ולאיזה חברה שרוצים.

נכתב ע"י MIC.MIS;1185704:
אשמח אם יעשו קצת סדר...

אז ככה, ראיתי את המכשיר ביד לפני שבוע, מאחת הניקים כאן בפורום [לא יודע אם היא רוצה שיאמרו את שמה], הוא מכשיר מצויין ומעולה, נוח הן מבחינת האחיזה והזרימה בו, והן מבחינת איכות הבנייה, והן מבחינת התוכנה שלו, הוא מגיע עם אנדרואיד 4.1.2, עם כמובן הממשק של LG, ממשק נקי ונוח.
חנות האפליקציות של נתיב אטרקטיבית מאוד ונוחה, ויש בה מה שאנשי עסקים צריכים באמת.

---

נ.ב. שלא תחשבו שכתבתי את זה בכדי כביכול לחפות על מה שהגבתי כאן באשכול..
מה שהגבתי כאן היה באמת דיון מהפן המקצועי של בניית החסימה, וחלילה לא הניע אותי שום אינטרס אחר, פשוט למה לשלם יותר כשאפשר לפתור את בעיית האינטרנט בדרכים חילופיות? וחבל מאוד שדבריי יצאו מהקשרם.

.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ת'

קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:
נקרא  3  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה