מידע שימושי סמארטפון של נתיב/רמי לוי.

דודיק

משתמש רשום
נכתב ע"י asterisk;1185692:
קבל ציטוט מנתיב "במידה ומתנתקים מהשירות המכשיר נהפך לברזל, אין מה לעשות איתו"
נראה לי שהכוונה היא לסמארטפון
קשה לי להאמין שמדובר גם על המחשב (לא אמרו לי על זה מילה)

דודיק

משתמש רשום
נכתב ע"י רמה פלוס;1185680:
אין לי בעיה שזה גורם לך לגיחוך, אדרבה הלוואי שאזכה לשמח יהודים בכל יום..

אם אתה חושב שכל העניין שלי באשכול הזה נסב סביב איך לפרוץ, אז רפואה שלימה..

סה"כ רציתי לבדוק אם אכן החסימה היא הרמטית או לא.
ומסיבה פשוטה, שלחסום גם אני יודע, וכסף מיותר אין לי. כך שאם החסימה לא מוחלטת, אז אין לי עניין לקנות את המכשיר הזה.. אלא אני יכול לקנות מכשיר באופן עצמאי ולחסום אותו. זהו.
כל הדיון היה מהפן המקצועי נטו.
סליחה
ממש לא התכוונתי אליך אלא על ההסתכלות הכללית
שאם אפשר לפרוץ את המכשיר אז הוא טרף לחלוטין
כאילו שאנחנו ילדים בני 15
בכל אופן שיהיה יום טוב:)

N.O

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י דודיק;1185798:

ברור שלא. רק אם תרצה להתנתק ולהתחבר מחדש, תצטרך לשלם את העלות החד"פ לחיבור.

asterisk

משתמש צעיר
D I G I T A L
נכתב ע"י דודיק;1185798:

אני דיברתי על סמארטפון... כפי שאמרו להוריד את החסימה מהמחשב זה לא סיפור גדול...

eliaviva

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
בסמארטפון של נתיב יש שיחות??? ממה שהבנתי זה ההבדל הגדול בין נתיב לרמי לוי שהסמארטפון של נתיב הוא בלי שיחות. תעדכנו אותי בבקשה אם זה השתנה...

יאלילי

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי

שילת_250

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
עיצוב ואדריכלות פנים
משהו יודע האם יש הכשר של רבנים על הסמארטפון של נתיב? אם כן למה כתוב עליו מוגן ולא מאושר?
ואם כן (2) מי הרבנים המאשרים?

park

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
לפי מה שהבנתי זה ההכשר של ועד הרבנים ומאחר שהם לא נותנים הכשר גורף רק לשימוש עסקי הם כותבים מוגן ולא מאושר.

2OR

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
באמת לא מובן לי האפשרות להעביר קבצים, וש'אי אפשר להחליף רום'..
כל מי שמתעסק בתחום יודע שברגע שיש לי אפשרות חיבור למחשב, אני יכול לשנות ולצרוב כל דבר אחר.

בן עליה

משתמש חדש
נצל"ש:

אני זקוק לסמרטפון המוגן של נתיב אך בשל אילוצים כספיים אין באפשרותי לרכוש חדש.

אודה מאד למי שיודע על מכשיר שכזה למכירה יד שניה.

עוד אחד

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
עימוד ספרים
נכתב ע"י park;1206821:
לפי מה שהבנתי זה ההכשר של ועד הרבנים ומאחר שהם לא נותנים הכשר גורף רק לשימוש עסקי הם כותבים מוגן ולא מאושר.

אין להם הכשר מועדת הרבנים לעניני תקשורת כלל. הנושא כעת בדיון כשעל הפרק עומדים בעיות כבדות משקל כמו האפשרות לדיבור (שזה בעיה אפילו רק מפני מראית עין כשיראו אנשים מדברים במכשירים גדולים, וגם מבחינה מהותית של ההתמכרות לטכנולוגיה שמביאה עמה את כל העולם החיצוני. המוטיב הוא שמי שרוצה לדבר שיקנה טלפון לדיבור בלבד, מי שצריך אפליקציות וכיוצ"ב שיקח מכשיר אחר בנפרד), וכן העובדה שהמספרים הם לא מהקומה הכשרה (דבר שיוצר תערובת ובלבול).
לסיכום, אני ממליץ לכל מי שמסתפק אם לקנות או לא להמתין עד שיתבהרו העניינים ולא להניח כספו על קרן הצבי (לאחר שייצא איסור גורף למכשיר המכשיר לא יהיה שווה שקל מאחר והוא לא ראוי לציבור החילוני).

יאלילי

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
באמת שחבל על הזמן לפצוח כאן בוויכוח, אבל אני יודע את הנתונים.
אין כאן שום ספק, ואין כאן בעיות כבדות משקל כלל.

הנקודה היא כזו: "וועדת הרבנים לענייני תקשורת" הידועה שייכת לחסידות גור. הם כל הנושא סביב המכשירים הכשרים עם החתימות, עם המספרים/הקומות הכשרות שבסלולאר. הם תמיד היו לצידה של חברת "נתיב-סינון אתרים" הידועה לכולנו.
חברת "נתיב" בדקה את צרכי אנשי העסקים החרדים הזקוקים למכשירי הסמארטפון. מה שהתברר שהרבה מהם היו משתמשים עם סמארטפונים פסולים מחמת הצרכים שהיו להם. וחבל.
אי לכך ובהתאם לזאת ראתה חברת "נתיב" לנכון להשיק סמארטפון כשר אשר יהיה מסונן ומעוקר מכל תוכן פסול. אשר יכיל את הצרכים שאנשי העסקים צריכים להם. כך יוכלו להשתמש בטכנולוגיה מתקדמת, ובו בזמן להשאר נקיים.
בתחילת הדרך הם באו במגע עם "וועדת הרבנים לענייני תקשורת" הידועה. וכדלעיל, חסידות גור.
הם דווקא הלכו על הרעיון והשיקו מכשיר כזה. אבל ללא אפשרות שיחות.
מה שבחשבון והגיון הכי פשוט שיכול להיות - המכשיר פשוט לא הלך. מי בדיוק ישתמש עם שני מכשירים? מיעוט שבמיעוט! מה שגרם, שלא הרווחנו כלום, והאלו עם המכשירים הפסולים, המשיכו בדרכם. ושוב, חבל.
הוועדה לחסידות גור לא הסכימו בשום פנים ואופן לאפשר מכשיר עם שיחות, ומנגד אנשי נתיב ראו שאין במכשיר הזה כל עניין, היות שהוא לא נרכש ע"י הצרכן. לכן החליטו אנשי נתיב לפנות לגורמים אחרים. הלא המה בית דינו של הגאון הגדול הגר"נ קרליץ שליט"א. והוא אכן נתן גיבוי מלא לחברת נתיב, והם השיקו בענק את הסמארטפון הכשר, והפעם עם שיחות וכל מה שצריך.
חסידות גור - "וועדת הרבנים לענייני תקשורת" ראתה את הנושא לא בעין טובה, על זה שנתיב הלכו והסתדרו עם הכשר בלעדיהם, מה שהביא... כל אחד ימשיך לבד.

וברוך השם, אני מכיר המון אנשים שעברו מסמארטפון פסול לסמארטפון הכשר של חברת נתיב, אשר צובר תאוצה רבה בכלל הציבור החרדי.
המכשיר ניתן רק לאחר אישור וועדה מיוחדת אשר הוקמה לעניין זה, בכדי שהשימוש במכשיר לא יהפך לנחלת הכלל, אלא רק למי שיש לו בו צורך באמת.

גילוי נאות: אני לא איש נתיב ולא קשור אליהם כלל וכלל. אדרבה אני מאותרג ולא מנותב.
אבל מה שנכון, נכון! כאן נתיב שיחקו אותה, ובגדול! בענק!
אז חבל שאיי מי שרוצה להחליף את המכשיר הטמא שלו במכשיר כזה נקי, שימנע מכך בגלל איזה תגובה שהגיע מחוסר ידע.
אז תדעו, אלו הנתונים.

חיוך

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
UX UI
D I G I T A L
ומה קורה כאשר מישהו מוכר את המכשיר יד שניה?
איפה תהיה וועדה לאשר??

shmilka

משתמש רשום
יש טלפונים כשרים של נתיב גם בסים תקשורת. יש להם 4 סניפים (ב"ב, פ"ת, אלעד, ראש העין) כך שאת יכולה להגיע ולבדוק בעצמך

סיפי

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י דודיק;1185615:
כל מילה.
כל השיח הזה מסביב ל"איך אפשר לפרוץ את המכשיר"
הוא מגוחך מעיקרו
כאילו שמדובר בבחורים בני 15 שמקבלים מכשיר מההורים
וההורים שלהם דואגים שהם לא יוכלו לפרוץ את המכשיר
בסך הכללי מדובר באנשים מבוגרים ועצמאים שיכולים לקנות פלאפון לא כשר באותה מידה
ואפילו ביותר קלות
וכל רצונם הוא במכשיר שהאינטרנט לא יהיה זמין בו בצורה ישירה
ופריצת מכשירים לא מענינת אותם
(והאמת שבעיקרון גם האינטרנט של נתיב במחשב אפשר לפרוץ אותו בצורה פשוטה
פשוט להתקשר לספק אחר ולהתחבר לאינטרנט)

לא מבין מילה.
וחבל שגם אחרי כל הפרסומות נגד האינטרנט אנשים עדיין לא מבינים, בקשר לאינטרנט אין "מבוגר" ואין "עצמאי", יש מושג שאדם לא ירוץ לקנות מכשיר לא כשר, אבל כשיש לו את המכשיר ביד הוא יכול להגיע לכל מיני מקומות... אם אני קונה סמארטפון כשר אני רוצה להיות איתו הכי רגוע בעולם, שהמכשיר חסום עקרונית וטוטאלית, או יותר נכון לא "חסום" אלא כשר מלכתחילה...

מלי עיצוב ופרסום.

משתמש צעיר
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
שאלה חשובה
קניתי מכשיר של נתיב
התחייבתי לשנה
מה קורה אח"כ? מבחינת המכשיר. הסינון.?
יהרסו המכשיר?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ת'

קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:
נקרא  3  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה