נראה לי שהכוונה היא לסמארטפוןנכתב ע"י asterisk;1185692:קבל ציטוט מנתיב "במידה ומתנתקים מהשירות המכשיר נהפך לברזל, אין מה לעשות איתו"
קשה לי להאמין שמדובר גם על המחשב (לא אמרו לי על זה מילה)
נראה לי שהכוונה היא לסמארטפוןנכתב ע"י asterisk;1185692:קבל ציטוט מנתיב "במידה ומתנתקים מהשירות המכשיר נהפך לברזל, אין מה לעשות איתו"
סליחהנכתב ע"י רמה פלוס;1185680:אין לי בעיה שזה גורם לך לגיחוך, אדרבה הלוואי שאזכה לשמח יהודים בכל יום..
אם אתה חושב שכל העניין שלי באשכול הזה נסב סביב איך לפרוץ, אז רפואה שלימה..
סה"כ רציתי לבדוק אם אכן החסימה היא הרמטית או לא.
ומסיבה פשוטה, שלחסום גם אני יודע, וכסף מיותר אין לי. כך שאם החסימה לא מוחלטת, אז אין לי עניין לקנות את המכשיר הזה.. אלא אני יכול לקנות מכשיר באופן עצמאי ולחסום אותו. זהו.
כל הדיון היה מהפן המקצועי נטו.
נכתב ע"י דודיק;1185798:נראה לי שהכוונה היא לסמארטפון
נכתב ע"י דודיק;1185798:נראה לי שהכוונה היא לסמארטפון
נכתב ע"י eliaviva;1185938:בסמארטפון של נתיב יש שיחות??? ממה שהבנתי זה ההבדל הגדול בין נתיב לרמי לוי שהסמארטפון של נתיב הוא בלי שיחות. תעדכנו אותי בבקשה אם זה השתנה...
נכתב ע"י park;1206821:לפי מה שהבנתי זה ההכשר של ועד הרבנים ומאחר שהם לא נותנים הכשר גורף רק לשימוש עסקי הם כותבים מוגן ולא מאושר.
נכתב ע"י דודיק;1185615:כל מילה.
כל השיח הזה מסביב ל"איך אפשר לפרוץ את המכשיר"
הוא מגוחך מעיקרו
כאילו שמדובר בבחורים בני 15 שמקבלים מכשיר מההורים
וההורים שלהם דואגים שהם לא יוכלו לפרוץ את המכשיר
בסך הכללי מדובר באנשים מבוגרים ועצמאים שיכולים לקנות פלאפון לא כשר באותה מידה
ואפילו ביותר קלות
וכל רצונם הוא במכשיר שהאינטרנט לא יהיה זמין בו בצורה ישירה
ופריצת מכשירים לא מענינת אותם
(והאמת שבעיקרון גם האינטרנט של נתיב במחשב אפשר לפרוץ אותו בצורה פשוטה
פשוט להתקשר לספק אחר ולהתחבר לאינטרנט)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: