אלישבע0401
משתמש רשום
אשמח לפירוט מה ניתן לקבל מסל לידה של מאוחדת שיא מנסיון....
ילדתי לפני חודשיים וחצי ולא הצלחתי לקבל כלום עד לרגע זה, תודה!
ילדתי לפני חודשיים וחצי ולא הצלחתי לקבל כלום עד לרגע זה, תודה!
אני כיום בלאומית ולטענתם משרד הבריאות מאד הקשיח את התנאים והם בדקו בע.מ של נותנת הקבלה והיא בכלל מוגדרת בתחום אחר ולכן לא יכלו לתת לי החזר כמה שאיימתי עליהם שאני אעזוב את הקופה (לא מזמן הייתי במאוחדת אז אין לי בעיה לחזור) זה לא עזרמנסיון מר...
הבת שלי בת 10 חודשים ולא קיבלתי עדיין קורס הכנה.
תתכוננו נפשית.
לפני כמה זמן היגשתם בקשה להחזר?מנסיון מר...
הבת שלי בת 10 חודשים ולא קיבלתי עדיין קורס הכנה.
תתכוננו נפשית.
לא, זה כלול ב2000הקורס הכנה הוא בנוסף ל-2000?
מתי הגשת את הבקשה?אני קיבלתי בחודש האחרון על לידה לפני 5 חודשים, 1732 על תומכת, ו 556 על הכנה ללידה.
מתי הגשתם בקשה?
אצלי להחזר על הדולה היתה המתנה של כשבועיים (לפני 4 חודשים)מתי הגשת את הבקשה?
אני גם מחכה כבר מעל חודשיים
לא ידעתי שזה שיטתי עכשיו....
הלידה היתה לפני 5 חודשים, הגשנו את הבקשה אחרי 3 חודשים, ופניתי אליהם אחרי שבועיים לבדוק מה עם הבקשה ואמרו לי שמתחילים לטפל בזה רק חודש וצי עד חודשיים אחרי הבקשה, ובאמ קיבלנו את ההחזר בערך חודש וחצי אחרי הבקשה.מתי הגשת את הבקשה?
אני גם מחכה כבר מעל חודשיים
לא ידעתי שזה שיטתי עכשיו....
זה לא בנוסף ל2000, אלא שהיום הסכום הכללי שמקבלים עבור לידה זה יותר מ2000אז לא הבנתי מה נוסף - או מה מחוץ ל-2000.
מה החלוקה?נראה שבאזור ה2200 ללידה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: