נכתב ע"י רותי12;1936666:אנשים חוששים שאם יגיבו הם מיד "יזדהו" כלא עלינו בני העדות המזרח...כמה כואב..
בבני ברק - ללא השוואה.נכתב ע"י רותי12;1936662:אמרת את זה בצחוק?
נכתב ע"י אביחי בס;1936682:אבל היום המצב קצת שונה אחרי המהפכה של צביקה כהן, לא?
בכל מקרה עם כל הכאב הגדול, זה לא נושא לפורום והסיבה הראשונה, היא שלא תצא תועלת מכאן ואף אחד מפה אין לו קשרים עמוקים עם סמינר זה או אחר.
נכתב ע"י אביחי בס;1936682:אבל היום המצב קצת שונה אחרי המהפכה של צביקה כהן, לא?
בכל מקרה עם כל הכאב הגדול, זה לא נושא לפורום והסיבה הראשונה, היא שלא תצא תועלת מכאן ואף אחד מפה אין לו קשרים עמוקים עם סמינר זה או אחר.
נכתב ע"י עין טב;1936687:רגע לפני שנועלים את האשכול אני מרגיש הכרח להגיב. פשוט נמאס נמאס נמאס מ..... הדמוגוגיה השקרית הזו שמטריפה אותנו מקום המדינה, אתם כותבים כאילו אתם שליחים של ההוא מעימנואל שהונה את כל העולם כולל את מרן. בינינו, האם יש "אשכנזי חרדי" אחד! ששונא ספרדים, אני עוד לא פגשתי כזה. מה הבושה לומר את האמת שאשכנזים וספרדים זה מנטליות שונה, למה אשכנזים למשל לא אוכלים בית יוסף (חוץ מקופיקס... רח"ל), למה הספרדים פוסקים כהמחבר ואשכנזים כהרמ"א. ובינינו, בלי בושה, בהחלט בכלליות אורחות החיים של האשכנזים (שוב, אני מדבר על הכלל) נוהג באופן שונה, שפה אחרת, וכו'. הרבה דברים שהורים אשכנזים מונעים מילדיהם, הורים ספרדיים אינם מונעים מילדיהם כמובן לפי הוראות רבותם, זו זכותם וחובתם של הרבנים להורות כך, ושל הנשמעים להם לשמוע אליהם, אבל זו גם זכותם של ההורים האחרים שאינם מעוניינים שילדיהם ילמדו מילדים אחרים ארחות חיים שרבותם אוחזים אחרת מזה. מה קרה? על מה הסערה?. ולמה למשל האשכנזים לא עומדים בתור (ועושים שרירים...) להכנס למוסדות ספרדים. הרי ליהדות ספרד היה המון מה להתפאר, רוב ספרי היסוד זה מהם, הם היו יכולים להיות תורה מפוארה בכלי מפואר, אבל מה, במקום להשקיע בעצמם נכנס להם תסביך שהם צריכים להיות מעורים בתוך האשכנזים ולחקות אותם. ואגב, מי שהכי צעק על זה זה היה מרן זצ"ל הרב עובדיה. אז מה הבעיה חברים שכל קהילה תשמור על אורחותיה, על מנהגיה, על גדריה, ועל קהילתה?. קחו את זה לתשומת לבכם ותפסיקו למכור דמוגוגיות על הדרת ספרדים. לא היה, ולא נברא. חד משמעית. לא היה ולא נברא. כל מי שאומר אחרת מרמה את עצמו ואת כל העולם, וסלחו לי, כן, זה נחיתות...
נכתב ע"י Smeshi;1936698:דבריך נוטפים גזענות. המחאה באה בדיוק בגלל אנשים שחושבים ואומרים דברים כאלה...
כמה סלט... חסר קצת פיליפלנכתב ע"י עין טב;1936687:רגע לפני שנועלים את האשכול אני מרגיש הכרח להגיב. פשוט נמאס נמאס נמאס מ..... הדמוגוגיה השקרית הזו שמטריפה אותנו מקום המדינה, אתם כותבים כאילו אתם שליחים של ההוא מעימנואל שהונה את כל העולם כולל את מרן. בינינו, האם יש "אשכנזי חרדי" אחד! ששונא ספרדים, אני עוד לא פגשתי כזה. מה הבושה לומר את האמת שאשכנזים וספרדים זה מנטליות שונה, למה אשכנזים למשל לא אוכלים בית יוסף (חוץ מקופיקס... רח"ל), למה הספרדים פוסקים כהמחבר ואשכנזים כהרמ"א. ובינינו, בלי בושה, בהחלט בכלליות אורחות החיים של האשכנזים (שוב, אני מדבר על הכלל) נוהג בחומרה יותר, שפה אחרת, וכו'. ולמה למשל האשכזנים לא עומדים בתור (ועושים שרירים...) להכנס למוסדות ספרדים. הרי ליהדות ספרד היה המון מה להתפאר, רוב ספרי היסוד זה מהם, הם היו יכולים להיות תורה מפוארה בכלי מפואר, אבל מה, במקום להשקיע בעצמם נכנס להם תסביך שהם צריכים להיות מעורים בתוך האשכנזים ולחקות אותם. ואגב, מי שהכי צעק על זה זה היה מרן זצ"ל הרב עובדיה. אז מה הבעיה חברים שכל קהילה תשמור על אורחותיה, על מנהגיה, על גדריה, ועל קהילתה?. קחו את זה לתשומת לבכם ותפסיקו למכור דמוגוגיות על הדרת ספרדים. לא היה, ולא נברא. חד משמעית. לא היה ולא נברא. כל מי שאומר אחרת מרמה את עצמו ואת כל העולם, וסלחו לי, כן, זה נחיתות...
נכתב ע"י עין טב;1936703:בא. אל תתחבא. ואל תדבר באויר. צטט מילים שלי ותראה לי ולכולם איפה הגזענות.
נכתב ע"י עין טב;1936687:רגע לפני שנועלים את האשכול אני מרגיש הכרח להגיב. פשוט נמאס נמאס נמאס מ..... הדמוגוגיה השקרית הזו שמטריפה אותנו מקום המדינה, אתם כותבים כאילו אתם שליחים של ההוא מעימנואל שהונה את כל העולם כולל את מרן. בינינו, האם יש "אשכנזי חרדי" אחד! ששונא ספרדים, אני עוד לא פגשתי כזה. מה הבושה לומר את האמת שאשכנזים וספרדים זה מנטליות שונה, למה אשכנזים למשל לא אוכלים בית יוסף (חוץ מקופיקס... רח"ל), למה הספרדים פוסקים כהמחבר ואשכנזים כהרמ"א. ובינינו, בלי בושה, בהחלט בכלליות אורחות החיים של האשכנזים (שוב, אני מדבר על הכלל) נוהג באופן שונה, שפה אחרת, וכו'. הרבה דברים שהורים אשכנזים מונעים מילדיהם, הורים ספרדיים אינם מונעים מילדיהם כמובן לפי הוראות רבותם, זו זכותם וחובתם של הרבנים להורות כך, ושל הנשמעים להם לשמוע אליהם, אבל זו גם זכותם של ההורים האחרים שאינם מעוניינים שילדיהם ילמדו מילדים אחרים ארחות חיים שרבותם אוחזים אחרת מזה. מה קרה? על מה הסערה?. ולמה למשל האשכנזים לא עומדים בתור (ועושים שרירים...) להכנס למוסדות ספרדים. הרי ליהדות ספרד היה המון מה להתפאר, רוב ספרי היסוד זה מהם, הם היו יכולים להיות תורה מפוארה בכלי מפואר, אבל מה, במקום להשקיע בעצמם נכנס להם תסביך שהם צריכים להיות מעורים בתוך האשכנזים ולחקות אותם. ואגב, מי שהכי צעק על זה זה היה מרן זצ"ל הרב עובדיה. אז מה הבעיה חברים שכל קהילה תשמור על אורחותיה, על מנהגיה, על גדריה, על מוסדותיה, ועל קהילתה?. כך היה בכל הדורות ואף אחד לא דיבר על "סלקציה". אף אחד בכלל לא חיפש להתערות בקהילה אחרת. ואגב, גם בשידוכים היה כך. קחו את זה לתשומת לבכם ותפסיקו למכור דמוגוגיות על הדרת ספרדים. לא היה, ולא נברא. חד משמעית. לא היה ולא נברא. כל מי שאומר אחרת מרמה את עצמו ואת כל העולם, וסלחו לי, כן, זה נחיתות...
נכתב ע"י GolanArt;1936709:שמונה שנים לומדות הבנות יחד, הכל בסדר, פתאום יש בעיות
נכתב ע"י עין טב;1936718:לא הבנתי. שמונה שנים אין סלקציה, לא שונאים ספרדים, פתאום מה?...
נכתב ע"י GolanArt;1936719:פתאום הם מתפזרות ולא מוכנים לקבל אותם לאותו המקום כי
יש פער בפיגמנטים של העור... אה, וגם החומרות לא מסתדרות...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: