דרוש מידע סלנטו / אדמה סדוקה --

מצב
הנושא נעול.

מירי קרפט

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
זהירות חברה, ב"א לחברו מעל הכל.
רק עכשיו התחלנו לספור ספירת העומר.

מלכת אסתר

משתמש פעיל
הייתי אתמול בסלנטו
היה מאוד יפה, שחקניות טובות, המקומות מעניינים הטוויסט בעלילה ממש יפה
אני כותבת מאוד בזהירות כדי לא להרוס לאחרות בצפייה וגם כי באמת הושקעו כספים מרובים...
אבל קצת התאכזבתי מבחינת העלילה, הצילום והסאונד, היה חסר רגש..
אולי בגלל ש"אחרי הסוף" היה כ"כ מיוחד מכל בחינה וציפיתי ליותר...
והדבר שהכי צרם לי שחוצים קווים ברגש היהודי
תמיד אפשר למצא תירוצים שזה גויים ובשום מקום אין משהו שחוקק חוקים וקווים שאסור לעבור אותם
אבל יש עדינות יהודית שמתקלפת ומתחספסת עם כל אחד כזה
חבל שזה בה מתוכנו (מי שרוצה יש למכביר בחוץ ויותר...)
אחיות שלי היו שם וגם אמרו שעלילה היה קצת דמיוני, (בחורות סמינר לא יודעת עד כמה מבינות)
חוץ מי זה הם אמרו שהיה מושלם,
למשתמשת החדשה..
שהצהירה שהיא כותבת בזהירות...וכתבה יותר ברשעות בחספוס ובחוסר רגישות יהודית.
הסרט סלנטו, מטורףףף!!!!!!
אחד הסרטים מכל הבחינות מרמת ההפקה, העלילה, המסר!!!! העוצמה!!!
אולי יש לך רגישות יתר מעבר לכולם וזה יפה ומרגש
אבל מי שמך??????
את לוקחת על עצמך בשם הצדקנות שלך, רוצה להרוס פרנסה של יוצרות???? בשם הצדקנות שלך מפזרת לש"ה לכל עבר? ומסבה נזקים כלכליים
איפה הרגישות היהודית שלך, והזהירות שלך.
אני מהיכרות האישית שלי עם היוצרות יודעת כמה חשיבה הושקעה להתאים את הסרט לדור ובד בבד צעדו בליווי נשות חינוך.
הסרט זכה לאישורן של רבניות חשובות ונשות חינוך שצפו בסרט, התרגשו והחמיאו. ולקחו את הסרט לקהלים מאוד שמורים. כי בראיה מרחבית הבינו את הצורך של הפקה, וסחרור וחוויה
כדאי לך כמו במסר של הסרט המדהים לתקן. תמיד אפשר לתקן
ראשית למחוק את התגובה המרושעת שמסתתרת במסווה צדקנות
ואם יש לך ביקורת מוזמנת לפנות ליוצרות באופן אישי וכדאי לך גם לבקש את סליחתן ומחילתן
הנה בטריילר המצורף אני רואה את הפרטים שלהם
מבטיחה לך שברגע שתסירי את התגובה שלך, אסיר גם אני את תגובתי.
ממליצה בחום על הסרט!!!!
זה אחד הסרטים
@ruchi l
אם כל הכבוד שאלו כאן שאלה ורצו לקבל תשובה,
נשים מוציאות לסרט כסף שהיום זה 70 ש"ח, 2.5 שעות עבודה!!!
ומותר לדון בנושא ולהחליט לאן ללכת,
אני לדוג' הולכת לאדמה סדוקה סתם כי אני משוגעת על הסרטים שלה, אבל יש שלא אוהבים את הסגנון,
פעם הלכתי בסרט בשם "פאזל /רסיסים" שאלתי כמה חברות ואמרו ממש יפה, בתכלס הגעתי וזה היה סרט שאני בעצמי הייתי יכולה להפיק, ולא על זה רציתי לשלם 50 ש"ח ולבזבז את הזמן,
כשיצאתי הרגשתי טיפשה!!! וכשדיברתי עם חברות שלי, הם אמרו לא ידענו מה להגיד לך?! ממש התעצבנתי!!

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...