זה בדיוק מה שרציתי לכתוב ! מתכון מופלא
יין לבן- יבש
מלח גס, פלפל שחור גרוס ואפשר גם קצת עשבי תיבול.
יין אדום יבש גם יהיה טוב?
זה בדיוק מה שרציתי לכתוב ! מתכון מופלא
יין לבן- יבש
מלח גס, פלפל שחור גרוס ואפשר גם קצת עשבי תיבול.
הולך מצויןאיך זה עם פרוסות פילה? גם הולך?
כןהאם אפשר לקנות דג שלם בלי עצמות כלל?
כי אם עצמות זה בכלל לא שווה
(הנשים יגידו איכס על עצם שמצאו וזה יישאר ככה וחבל על הכסף)
יש משהו שלא הבנתי לגבי סלמון שלם: האם יש דרך להכין סלמון שלם, בלי אינספור עצמות קטנות, שהורסות את כל ההנאה?
נכון, זה יפה, נכון, זה טעים, אבל זה לא הגיוני. הכנתי דג שלם, ו...הוא נשאר כמעט שלם...
כן
אני מבקש מהחנות שיפלט לי את הדג
וישאיר אותה שלם
זה אפשרי
אולי לא כל חנות מוכנה לעשות את זה
בתמונה זה דג ללא עצם
דגים - דג סלמון מעושן שלם
האמת הכנתי את זה לפורים אחרי פורים שכחתי ממנו עכשיו בפסח עברתי על תמונות ונזכרתי דג סלמון שלם טרי (עם עצם) או דג סלמון שלם טרי מפולט (ללא עצם) אני הכנתי את זה או פרפר דג סלמון טרי או פלטת דג סלמון טרי או מנות סלמון בודדות הערה אני קניתי דג קטן יחסית בכדי שיכנס לי לתנור אפשר גם קפוא אבל 'לא...www.prog.co.il
זה משהו מוכר מאד...אם את רוצה להוריד לגמרי את העור- פטנט שבעלי גילה בשבוע האחרון-כשהדג קפוא לגמרי, לשפוך על העור מים רותחים והופפפ- לתלוש את העור בקלי קלות!!
אני הולכת לעשות על זה פטנט רשום
היה את זה במדור פטנט רשום כבר כמה פעמיםזה משהו מוכר מאד...
את הכסף את לא תקבלי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: