מישהו ניסה להכין סלמון כבוש מדג קפוא?
איך יוצא?
איך יוצא?
אנימישהו ניסה להכין סלמון כבוש מדג קפוא?
איך יוצא?
תעדכני..אני
ניסיתי חתיכה קטנה יצא בסדר
עשיתי עוד וזה עדיין לא מוכן.
אולי כוסברה אבל לא ניסיתי@המטבח של סימא אם לא אוהבים אצלינו שמיר- אפשר לוותר ועדיין יצא טוב?
מכינה סביצ'ה(זה די דומה) קבוע. ניסיתי מטרי וניסיתי מקפואמישהו ניסה להכין סלמון כבוש מדג קפוא?
איך יוצא?
גם זה לא אוהבים.אולי כוסברה אבל לא ניסיתי
לאחלק מהנוזלים נזלו מהניילון על הקערה יש טעם לנסות לעטוף הכל בחזרה??
מבחינה בריאותית זה יכול להיות מסוכן ממש!מכינה סביצ'ה(זה די דומה) קבוע. ניסיתי מטרי וניסיתי מקפוא
לא ראיתי הבדל
מתייחסת לזה כמו לביצים נאות.מבחינה בריאותית זה יכול להיות מסוכן ממש!
חייב דג הכי טרי!
(לגבי המתכון שהובא פה יכול להיות שאפשרי, כי כמויות המלח ממש גדולות, אבל בסביצ'ה ששמים הרבה פחות מלח, צריך להיזהר).
לא נראה לי שכדאי לציבור לקחת את זה כהמלצה.מתייחסת לזה כמו לביצים נאות.
לאוכלוסיה בסיכון לא לשאר כן.
(הכנתי עשרות פעמים כך שמהנסיון האישי שלי לא נראה שהסיכוי לסיכון גבוה)
לא ממליצה בכלל.לא נראה לי שכדאי לציבור לקחת את זה כהמלצה.
מה שכתבתי זה מידע,
לכן אף פעם לא ניסיתי.
אולי את שמה כמות גדולה של מלח?
אצלנו זה בערך 5 כפיות על פרוסת סלמון.
צריך לשים מעל דבר כבד בכדי שהדג יקבל את הפעולה של הכבישהבסרטון גם כתוב לשים במקרר ל12-24 שעות,
עשיתי כך וזה היה פשוט דג חי.......
שמתי שוב תערובת והכנסתי למקרר שוב לעוד כמה ימים, נראה ונחיה....
@המטבח של סימאחומרים:
פילה דג סלמון עם העור שלם או מנות, תמיד רצוי דג טרי אבל קפוא גם טוב.
מלח גס וסוכר לפי היחס הזה: לכל 400 גר' דג 1 כוס סוכר 1 כוס מלח גס
צרור שמיר טרי
1 כף זרעי כוסברה
1 כף פלפל אנגלי
אופציונלי : גרידת לימון רצועות בצל סגול
שוטפים טוב במי ברז את הדג ומייבשים יפה בנייר מגבת
פורסים ניילון נצמד על השיש
מערבבים את המלח והסוכר ועל הפלפל והכוסברה מכים קצת בגב סכין שישברו אבל לא לאבקה רק קצת
שופחים במרכז הניילון חצי מהתערובת, מניחים מעל חצי צרור שמיר ומניחים את הדג, אם צשתמשים בבצל וגרידת לימון מוסיפים גם
חוזרים על אותו התהליך בצד העליון של הדג וסוגרים יפה יפה את הניילון הנצמד
אפשר לעטוף שוב בעוד כמה שכבות ניילון
מכניסים לכלי עדיף מזכוכית עם מכסה למקרר לפחות שלושה ימים אפשר גם לשבוע
כשמוציאים לא להיבהל כי יהיה בכלי המון נוזלים ושומן שהדג הגיר בזמן הכבישה
שוטפים את הדג במי ברז ומנגבים טוב טוב במגבת נייר
עכשיו צריך סכין טובה ולא משוננת, חותכים הכי באלכסון והכי דק שאפשר
רק לתשומת לב מי שמכינה בפעם הראשונה, לא להכין כמות מאוד גדולה
אפשר להכין רק פרוסה אחת או שתיים ולראות אם מתחברים לטעם של הגרבלקס
בעולם נוהגים לאכול את הדג הזה בתוך בייגל מרוח בגבינת שמת וירקות אבל מתאים גם לנשנש וגם כל קרקר
בהצלחה ובתאבון.
צפה בקובץ המצורף 1433148
צפה בקובץ המצורף 1433149
אפשר לוותר@המטבח של סימא
עד כמה זה נצרך זרעי כוסברה? אפשר לוותר על זה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
4.06
כ"ז אייר
קורס משולב בינה מלאכותית
קורס פיתוח ובניית אתרים
קריירה מתקדמת, ביקוש עצום, וממוצע משכורות גבוה במיוחד!
מלגות גבוהות ומשתלמות!
2.06
כ"ה אייר
פתיחת מסלול
קורס עריכת וידאו
מלגות והנחות משמעותיות!
4.06
כ"ז אייר
#רקבפרוג
הרצאה מרתקת:
הכירו את טווינמושן
עם גל אקסלרוד
עולם מטורף משל הדמיות! ממשק חדשני שמאפשר לבצע הדמיה כמעט כמו משחק מחשב
לתלמידים ובוגרים בלבד!
27.06
כ"א סיוון
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
27.06
כ"א סיוון
השקה חגיגית!
עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק ג
א מִזְמוֹר לְדָוִד בְּבָרְחוֹ מִפְּנֵי אַבְשָׁלוֹם בְּנוֹ:ב יְהוָה מָה רַבּוּ צָרָי רַבִּים קָמִים עָלָי:ג רַבִּים אֹמְרִים לְנַפְשִׁי אֵין יְשׁוּעָתָה לּוֹ בֵאלֹהִים סֶלָה:ד וְאַתָּה יְהוָה מָגֵן בַּעֲדִי כְּבוֹדִי וּמֵרִים רֹאשִׁי:ה קוֹלִי אֶל יְהוָה אֶקְרָא וַיַּעֲנֵנִי מֵהַר קָדְשׁוֹ סֶלָה:ו אֲנִי שָׁכַבְתִּי וָאִישָׁנָה הֱקִיצוֹתִי כִּי יְהוָה יִסְמְכֵנִי:ז לֹא אִירָא מֵרִבְבוֹת עָם אֲשֶׁר סָבִיב שָׁתוּ עָלָי:ח קוּמָה יְהוָה הוֹשִׁיעֵנִי אֱלֹהַי כִּי הִכִּיתָ אֶת כָּל אֹיְבַי לֶחִי שִׁנֵּי רְשָׁעִים שִׁבַּרְתָּ:ט לַיהוָה הַיְשׁוּעָה עַל עַמְּךָ בִרְכָתֶךָ סֶּלָה: