האם היא עושה את זה? אשמח אם אפשר לפרוט ממה היא מרוצה.אמא שלי בשיטה הזאת (סלמפיט) ומאד מרוצה.
אני לא מכירה את השם שכתבת.
כן.האם היא עושה את זה? אשמח אם אפשר לפרוט ממה היא מרוצה.
תודה רבה!מאוד עוזר לי, אם אפשר עוד שאלה היא מבלה במיוחד לכך הרבה במטבח?כן.
זה אימון אישי ומקנה הרגלי תזונה מאד טובים- היא מאד התחברה ונהנית.
נראה לי שיש הדגשה על אכילת חלבון בכמות טובה.
היא טיפוס שתמיד אוהב להשקיע במטבח - עוגות מיוחדות וכו'- אז עכשיו גם, אבל אני לא בטוחה שזה מגיעה מהשיטה, לי זה דווקא... לא רואה משהו חריג במיוחד.תודה רבה!מאוד עוזר לי, אם אפשר עוד שאלה היא מבלה במיוחד לכך הרבה במטבח?
ואם את יודעת כמה בערך העלות.
ברור, זה מה שקרה גם לי עד שהגעתי אליה, זה כל המוטו שלה - שינוי הרגלים אמיתי שלא יעלו חזרה, בדיוק לכן היא עובדת בצורה פרטנית עם כל אחת, בליווי צמוד, וככה באמת עושים שינוי עמוק ופנימי של כל מה שמאחורי האכילה רגשית, מה שמפריע לך לעשות כל מה שאת יודעת שצריך לעשות, כי לא מספיק רק לדעת. (שזה גם חשוב, חשבתי שאני יודעת הכל ואצלה למדתי המון איך לעשות בקלות) אחרי שעבדנו יחד ותרגלנו טכניקות עם מענה מדוייק לקשיים שלי, הכל נהיה קל ופשוט וממש מעשי לאכול אוכל שאני אוהבת אבל לא לרדוף כל היום אחרי פחמימות. ואני רק מצטערת שלא עשיתי את זה קודם... ממליצה לכולם!נו נו
שמעתי הרבה שירדו והעלו הכל חזרה ( ועם ריבית והצמדה )
אפשר לשאול בכמה זמן ירדת 20 ק"ג ? מה העלות של התוכנית ?ברור, זה מה שקרה גם לי עד שהגעתי אליה, זה כל המוטו שלה - שינוי הרגלים אמיתי שלא יעלו חזרה, בדיוק לכן היא עובדת בצורה פרטנית עם כל אחת, בליווי צמוד, וככה באמת עושים שינוי עמוק ופנימי של כל מה שמאחורי האכילה רגשית, מה שמפריע לך לעשות כל מה שאת יודעת שצריך לעשות, כי לא מספיק רק לדעת. (שזה גם חשוב, חשבתי שאני יודעת הכל ואצלה למדתי המון איך לעשות בקלות) אחרי שעבדנו יחד ותרגלנו טכניקות עם מענה מדוייק לקשיים שלי, הכל נהיה קל ופשוט וממש מעשי לאכול אוכל שאני אוהבת אבל לא לרדוף כל היום אחרי פחמימות. ואני רק מצטערת שלא עשיתי את זה קודם... ממליצה לכולם!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: