מבשלים גרגרים עד שהם רכים אך לא מאבדים את צורתם.לבשל חומוס רגיל?
כמו שאני רגילה?
ואז מבשלים אותם ברוטב שתיארתי.
מבשלים גרגרים עד שהם רכים אך לא מאבדים את צורתם.לבשל חומוס רגיל?
כמו שאני רגילה?
ערבי זה עם עגבניות, אכןערבי זה עגבניות לא?
לא כזה נשמע לי לחומוס
מטבוחה יותר הגיוני לי
מתאים בו פלפל חריף?
אפעם לא הכנתי....
השיני שום, כמה?אני מכינה על הסגנון הזה כל שבת.
לא מוותרים אצלי.
חריף ברמות על..
פלפלים חריפים- חצויים לשניים בארכם (כעשר יחידות) אח"כ מצטמקות מאד
שיני שום (שמה הרבה)
מטוגנים בקצת שמן כרבע שעה, עם ערבוב מידי פעם.
מומלץ!!
את מבשלת את הפלפל?אני מכינה מראש את החומוס עם פלפל חריף.
מה שנקרא :"חומוס בחריפות".
יוצא טעים- אש!
בערך 5 חתוך דק וקטןהשיני שום, כמה?
חתוך\ כתוש?
לא!את מבשלת את הפלפל?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: