נכתב ע"י שולה;2242987:שמעתי טיפ משפית גדולה, מומחית בענייני כבד ושות'
שהיא לא שמה ביצה בסלט כבד אלא חביתה.
את כמות הביצים שהיא רוצה לשים היא מטגנת קודם לכן כחביתות ורק אחר כך טוחנת לסלט.
הבדל משמעותי בטעם.
נכתב ע"י נ פלוס;2243047:איזה סוג סלט את מדברת?
טחון או קצוץ?
לקצוץ יש לי מתכון סודי.....
רק קחי בחשבון את כל הטלפונים לאח"מ לבקשת המתכון
נכתב ע"י aser;2243331:אני רוצה טחון...
לקצוץ הכוונה כמו התמונה שצרפת?
נכתב ע"י נ פלוס;2243344:
נכתב ע"י aser;2243359:אולי יש לך גם מתכון טוב לטחון?
נכתב ע"י איש שמח;2243309:מאז שחבר הרס לי את התיאבון לאכול כבד, אני מרגיש מצווה להרוס לכולם...
"תקשיב, אין לך מושג מה זה כבד! תאר לך שיש פילטר, מסנן, שמסנן במשך שנים את המים אצלך בברז. ואז אתה מגיע יום אחד, מפרק את המסנן ו..אוכל את כל הלכלוך שהצטבר שם במשך השנים! אותו דבר זה הכבד. מסנן במשך שנים את כל הלכלוך בדם. ואתה מגיע ואוכל אותו, זה פשוט ממש לא בריא.."
בעלי מכין בדיוק ככה, הכי מוצלח שיש!נכתב ע"י חינניתי;2242520:מתכון מעדן:
טעמתי עשרות מתכונים והוא המנצח:
400 גר' כבד קצוץ,
3 בצלים גדולים,
10 ביצים,
לטגן את הבצל קצוץ היטב עד שמשחים מאד...
לבשל את הביצים.
לערבב את הכבד הצלוי + הבצל המטוגן והביצים עם מקל בלנדר,
ולהוסיף כפית גדושה מלח, כפית גדושה פלפל שחור,
והסוד המקצועי: 2-3 כפות גדושות של סוכר [עדיף חום].
עונג יום טוב אמיתי...
[כמות זו מתאימה לפחות ל15 איש].
נכתב ע"י איש שמח;2243309:מאז שחבר הרס לי את התיאבון לאכול כבד, אני מרגיש מצווה להרוס לכולם...
"תקשיב, אין לך מושג מה זה כבד! תאר לך שיש פילטר, מסנן, שמסנן במשך שנים את המים אצלך בברז. ואז אתה מגיע יום אחד, מפרק את המסנן ו..אוכל את כל הלכלוך שהצטבר שם במשך השנים! אותו דבר זה הכבד. מסנן במשך שנים את כל הלכלוך בדם. ואתה מגיע ואוכל אותו, זה פשוט ממש לא בריא.."
תסכימי לשתף במתכון?נכתב ע"י נ פלוס;2243047:איזה סוג סלט את מדברת?
טחון או קצוץ?
לקצוץ יש לי מתכון סודי.....
רק קחי בחשבון את כל הטלפונים לאח"מ לבקשת המתכון
נכתב ע"י חדוי כנרת;2243625:תסכימי לשתף במתכון?
נכתב ע"י נ פלוס;2243691:מוצרים
2 בצלים בינוניים קצוץ
4 שיני שום קצוץ
1 כף יין אדום יבש משובח
200 גרם כבד
מלח
פלפל שחור
פפריקה מתוקה
קצת סוכר
1/4 - 1/2 כוס מים (לפי הצורך)
1 כף שטוח קורנפלור
מטגנים את הבצל + קצת מלח על אש נמוכה מאוד! הכי קטן שיש. (זה יכול לקחת אפילו חצי שעה - שעה)
כשהבצל כבר מספיק רב וצבע יפה, מוסיפים את השום וממשיכים לטגן עוד 5 דקות.
ואז מגדילים את האש ומוסיפים את היין. וממתינים עד שהיין נהיה שקוף.
מוסיפים את הכבד ובצל וממשיכים לטגן כמה דקות תוך כדי ערבוב
מערבבים מים + קורנפלור ומוסיפים לסיר, וממבשלים עוד רבע/חצי שעה.
בתאבון ולבריאות
נכתב ע"י נ פלוס;2243691:
מוצרים
2 בצלים בינוניים קצוץ
4 שיני שום קצוץ
1 כף יין אדום יבש משובח
200 גרם כבד
מלח
פלפל שחור
פפריקה מתוקה
קצת סוכר
1/4 - 1/2 כוס מים (לפי הצורך)
1 כף שטוח קורנפלור
מטגנים את הבצל + קצת מלח על אש נמוכה מאוד! הכי קטן שיש. (זה יכול לקחת אפילו חצי שעה - שעה)
כשהבצל כבר מספיק רב וצבע יפה, מוסיפים את השום וממשיכים לטגן עוד 5 דקות.
ואז מגדילים את האש ומוסיפים את היין. וממתינים עד שהיין נהיה שקוף.
מוסיפים את הכבד ובצל וממשיכים לטגן כמה דקות תוך כדי ערבוב
מערבבים מים + קורנפלור ומוסיפים לסיר, וממבשלים עוד רבע/חצי שעה.
בתאבון ולבריאות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ו'
מא וִיבֹאֻנִי חֲסָדֶךָ יי תְּשׁוּעָתְךָ כְּאִמְרָתֶךָ:מב וְאֶעֱנֶה חֹרְפִי דָבָר כִּי בָטַחְתִּי בִּדְבָרֶךָ:מג וְאַל תַּצֵּל מִפִּי דְבַר אֱמֶת עַד מְאֹד כִּי לְמִשְׁפָּטֶךָ יִחָלְתִּי:מד וְאֶשְׁמְרָה תוֹרָתְךָ תָמִיד לְעוֹלָם וָעֶד:מה וְאֶתְהַלְּכָה בָרְחָבָה כִּי פִקֻּדֶיךָ דָרָשְׁתִּי:מו וַאֲדַבְּרָה בְעֵדֹתֶיךָ נֶגֶד מְלָכִים וְלֹא אֵבוֹשׁ:מז וְאֶשְׁתַּעֲשַׁע בְּמִצְוֹתֶיךָ אֲשֶׁר אָהָבְתִּי:מח וְאֶשָּׂא כַפַּי אֶל מִצְוֹתֶיךָ אֲשֶׁר אָהָבְתִּי וְאָשִׂיחָה בְחֻקֶּיךָ: