נכתב ע"י נ פלוס;2243691:
מוצרים
2 בצלים בינוניים קצוץ
4 שיני שום קצוץ
1 כף יין אדום יבש משובח
200 גרם כבד
מלח
פלפל שחור
פפריקה מתוקה
קצת סוכר
1/4 - 1/2 כוס מים (לפי הצורך)
1 כף שטוח קורנפלור
מטגנים את הבצל + קצת מלח על אש נמוכה מאוד! הכי קטן שיש. (זה יכול לקחת אפילו חצי שעה - שעה)
כשהבצל כבר מספיק רב וצבע יפה, מוסיפים את השום וממשיכים לטגן עוד 5 דקות.
ואז מגדילים את האש ומוסיפים את היין. וממתינים עד שהיין נהיה שקוף.
מוסיפים את הכבד ובצל וממשיכים לטגן כמה דקות תוך כדי ערבוב
מערבבים מים + קורנפלור ומוסיפים לסיר, וממבשלים עוד רבע/חצי שעה.
בתאבון ולבריאות
מצטרפת לשאלה מעלי,
ועוד משהו, מה זה הבסיס? מלאווח?