תודהיש לי סירים מסולתם, פוד אפיל, ונעמן, כולם יציקה (לא ציפוי)
מרוצה מכולם אבל הכי מרוצה מנעמן, להם יש סדרה מעוצבת עם צבע זהב/צהוב שהמכסה שלו זכוכית ללא מסגרת מתכת מה שמקל משמעותית על הניקוי (בקניית סיר צריך לחשוב על הפרט השולי הזה שעומד להיות שימושי פעמים רבות) ולכן קניתי עכשיו עוד כמה סירים שלהם (אחרי שכבר היו לי כמה - מה לעשות מטבח זה החולשה שלי [אני זו"צ ללא ילדים עם קרוב ל-30 סירים ומחבתות (כולל פסח)])
סולתם, מושלם!
סירים מסולתם
איזה דגם ?גם לי יש סולתם
אודה להמלצה איך לדעת לקנות את הסיר נכוןהסירים שהזכירו כאן הם טובים, אבל לא ממש מקצועיים.
כך או כך, טשולנט יוצא טוב בסירי אלומיניום/יציקה, הרבה יותר מאשר בנירוסטה.
סירים איכותיים אנחנו רוכשים בדרך כלל באמזון, כי כאן בארץ הם משווקים רק בחנויות יוקרה ובמחירים שאי אפשר לעמוד בהם.אודה להמלצה איך לדעת לקנות את הסיר נכון
תודה!
לבית פרטי אין צורך בסירי פרימיום...הסירים שהזכירו כאן הם טובים, אבל לא ממש מקצועיים.
ואיך מנקים אותם אח"כבסירים יצוקים חשוב מאוד להשתמש רק עם כף של סיליקון וכדומה, ולא בברזל, שלא יסרוט את הציפוי ואז זה מאבד את הפונקציה שלא נדבק
לא צריך לקרצף כי לא נדבקפעמים גם צריך לקרצף
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: