נכתב ע"י mat;1823692:השתכנעתי שצריך איזה שהוא מכתב מרבנים. עם חתימה. אולי גם חותמת (למחמירים).
זה בדרך. כשיהיה נראה לכם.
נכתב ע"י mat;1948334:
נכתב ע"י ממממ;1579367:לא בהשוואה בכלל,
בנתיב הם חוסמים יותר אתרים אבל באתרים שפתוחים אפשר להיתקל בהרבה תמונות לא ראויות,
ואילו בנטפרי פתוחים הרבה יותר אתרים, אבל בחסימה הרמטית, כך שלא תתקלו עם תמונות לא ראויות כלל.
חברי ביה"ד של הגר"נ קרליץ שליט"א (מפורסמים גם בזכות עצמם)נכתב ע"י שח מט;1951444:האם יורשה לי לשאול,
מי הרבנים החתומים על ההכשר?
(שלא תדאגו אני בנטפרי כבר לפני שיש את ההכשר..)
מתוך מבחר האתרים הקיימים בנטפרינכתב ע"י avitalush;1951439:גם עצם הגלישה זה בעיה לא רק התמונות...
והרבה אתרים פתוחים זה בעיה אפילו שאין תמונות(לדעתי...)
אני חסומה בנתיב, יש קצת בעיות עם התמונות ,סידרתי את זה בהגדרות של האינטרנט שתמונות לא יוצגו.
ויש גם אפשרות לעשות נטפרי למחשב שחסום כבר עם נתיב.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: