לאיזה שכבת גיל מדובר?לחוג דרמה לילדות בבית ספר
מחפשת תתכנית כתובה, עם שירים מאורגן ו הכל? על רמה גבוהה מתאים לגילאי ג'- ח.שלום!
אני מחפשת בנרות סיפור חמוד להצגה לחוג דרמה לילדות בבית ספר.
אני צריכה משהו עם דיי הרבה תפקידים.
קליל, חמוד ומעניין
אשמח לשמוע כל רעיון!
תודה רבה ותזכו למצוות!
אוקי , תשאירי מייל ואשלח לך מחר בעז"ה...תודה אני ממש אשמח
תכתבי את המייל שוב במקום @ תעשי #
מה מדובר? אני מעוניינתמחפשת תתכנית כתובה, עם שירים מאורגן ו הכל? על רמה גבוהה מתאים לגילאי ג'- ח.
יש לי כמה הצעות מעולות בשבילך, אם את מעוניינת לשמוע תגיבי לי פה ואמצא דרך לשלוח לך
בתור מורה כמה שנים לחוגים כתבנו כבר 3 הצגות יפיפיות, עם שירים- מותאמים במיוחד לגילאים אלו.מה מדובר? אני מעוניינת
rivki315אין לכתוב כתובת מיילתכתבי את המייל שוב במקום @ תעשי #
אני גם אשמח lealif770 וכו'יש לי משהו פשוט ונחמד שעשיתי לילדות בחוג דרמה שהעברתי (יש לי גם שיר ....)
אם זה מעניין אותך , בכיף!
אם אפשר גם..יש לי משהו פשוט ונחמד שעשיתי לילדות בחוג דרמה שהעברתי (יש לי גם שיר ....)
אשמח שתשלחי לי את זה גם. תודה LALI0583296592יש לי משהו פשוט ונחמד שעשיתי לילדות בחוג דרמה שהעברתי (יש לי גם שיר ....)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: