לגמרי.נראה לי, שדווקא את הסיפור הזה ספציפית הוא משייך לרב לאו, את יכולה להפנות אליו את השאלה. אבל באופן כללי "סיפורי חיים ולדר" זה נושא בעייתי האם באמת היו או להד"ם. אני יכולה להגיד לך שיש מסיפוריו שמוצגים כסיפורים שהגיעו לת.ד. 211 ואני זיהיתי אותם מהסיפורת הקלאסית בשינויי פרטים ובתוספת כיפה וציצית
לגמרי.
ולא בעצבים....
לא הגיוני שקיימים אלפי סיפורים כ"כ נדירים...
חיים ולדר בעצמו אומר שהוא מבצע שינויים-
ומבחינתי הם מרחיקי לכת (ככותבת אני חושבת כך).
בכל מקרה, נחמד לקרוא את ספריו!!!
["קנאת סופרים"...]
מסכימה שיש גם יש.לא מכחישה שכנראה לפעמים הדמיון שלו דוקא הוא זה שעולה על המציאות,
אבל תתפלאי שרבות הפעמים שהמציאות עולה על כל דמיון...
יש סיפורים הזויים לאלפים, בהחלט יש, יותר מאלה שכבר נכתבו...
כמו הסיפור על המתנדב ב"הצלה" שנהרג
ע''ז נאמר: אחרי מות, קדושים, אמור,אתם רוצים לומר שהוא ממציא סיפורים עם שמות אמיתיים של אנשים?
נכון, את שוכן המערות אבא שלי ואחיו הכירובאחד הספרים שלו או איזה ראיון שעשו עמו. סלחו לי אבל לא זוכרת איפה קראתי
הוא כותב שרוב הסיפורים שלו אינם חופפים למציאות ,
הסיפורים שהוא מקבל הם השראה בעיקר .
פרט לבודדים כמו בספר הראשון על שוכן המערות
ברור שלא. רק הסיפורים עליהם את מדברת- הם בשמות אמיתיים כנראהבקטיפה יש לו לפעמים סיפורים שבם הוא כותב את כל הפרטים
כמו הסיפור על המתנדב ב"הצלה" שנהרג
והרבה סיפורים על הרב זאיד
אתם רוצים לומר שהוא ממציא סיפורים עם שמות אמיתיים של אנשים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט נ'
קה נֵר לְרַגְלִי דְבָרֶךָ וְאוֹר לִנְתִיבָתִי:קו נִשְׁבַּעְתִּי וָאֲקַיֵּמָה לִשְׁמֹר מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:קז נַעֲנֵיתִי עַד מְאֹד יי חַיֵּנִי כִדְבָרֶךָ:קח נִדְבוֹת פִּי רְצֵה נָא יי וּמִשְׁפָּטֶיךָ לַמְּדֵנִי:קט נַפְשִׁי בְכַפִּי תָמִיד וְתוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קי נָתְנוּ רְשָׁעִים פַּח לִי וּמִפִּקּוּדֶיךָ לֹא תָעִיתִי:קיא נָחַלְתִּי עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם כִּי שְׂשׂוֹן לִבִּי הֵמָּה:קיב נָטִיתִי לִבִּי לַעֲשׂוֹת חֻקֶּיךָ לְעוֹלָם עֵקֶב: