וואווווו.
זה היה טוב.
ברמודה, את מתעלה על עצמך מפעם לפעם. התחלתי לקרוא את זה מההתחלה, וזה לא יאומן מה שעשית פה. א"א להשוות בין הפרקים הראשונים לאחרונים.
הבעיה שכל פעם כשאני גומרת לקרוא אני כבר לא יכולה לחכות בסבלנות להמשך... בבקשה, תגידי לי שיש כבר אחד כזה, ואת לא הולכת להשאיר אותנו במתח שבועות
זה היה טוב.
ברמודה, את מתעלה על עצמך מפעם לפעם. התחלתי לקרוא את זה מההתחלה, וזה לא יאומן מה שעשית פה. א"א להשוות בין הפרקים הראשונים לאחרונים.
אהבתי ממש את כל הקטע הזה. אומנות במיטבה.היו היה פעם שלוואן אחד. איש צעיר, מקסים. עליז מאד. שחייו זרחו לו. שלילותיו האירו את ימיו. שכוכבים שרטטו לפניו את הדרך הראשית, מוקפת אור וחום.
היו היה גם שלוואן אחר אחריו. שקרס עליו עולמו. שנפלו חומותיו. שגילה ביום קיץ חם ויבש שכל מה שסירב להכיר בו נכון וגם אמת. שהיה לו עדיין כוח עת נפל עמוק מטה, לצעוק את אותה צווחה פנימית ממאנת.
היו יהיה אולי שלוואן אחרי כל אלו. שאינו מופתע כבר. שאינו מתנגד. שמכיר שאינו יודע יותר משידע כל חייו. שאפילו לשנוא כבר את כל מה שאהב אינו רוצה.
אולי זהו המחזה שהוא רואה מיד בכניסתו ליציעים השקטים. אולי אלו החיילים הכבולים שעל הבמה. אולי זה איסתרק, שעל אף שהוא מוקף חיילים מביט באביו כאילו הוא אינו יודע שזהו רק עניין של זמן עד שימות.
אולי גם אביי הביט באביו ככה, קצת לפני שהסתיים הכול. אולי הוא דווקא חייך. אבל איך ידע אם מעולם לא נתן אביו לאף אדם לראות, איך הרג במו ידיו את הבוגדים.
הבעיה שכל פעם כשאני גומרת לקרוא אני כבר לא יכולה לחכות בסבלנות להמשך... בבקשה, תגידי לי שיש כבר אחד כזה, ואת לא הולכת להשאיר אותנו במתח שבועות