סיסמה להגדרות של נסטיק ZTE

שולה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
תסתכלי אם לא כתוב עליו

(יש לי בבית נסטיק חדש שלא הצלחנו להתחבר דרכו כי לא עלינו על הסיסמא. רק אתמול, אחרי שבוע, בעלי גילה שהסיסמא כתובה על הפלסטיק שלו באותיות מזעריות ממש)

גיטרה

משתמש סופר מקצוען
תסתכלי אם לא כתוב עליו

(יש לי בבית נסטיק חדש שלא הצלחנו להתחבר דרכו כי לא עלינו על הסיסמא. רק אתמול, אחרי שבוע, בעלי גילה שהסיסמא כתובה על הפלסטיק שלו באותיות מזעריות ממש)
הסיסמה להתחברות אלחוטית רשומה על הנטסטיק עצמו אחרי שפותחים את המכסה.
הופכים ופותחים את המכסה
תודה לכולכם. מצאתי.
חשבתי שזה משהו כללי יותר מסוג ה Admin של טלנור.

אני עכשיו קניתי סטיק של ZTE ואני לא מוצא את הסיסמא להיכנס למערכת של הנסטיק (לא של הוויפי, זה כתוב על הסטיק עצמו) מי שיכול לעזור לי אני אשמח מאוד
נשאר לי עוד ניסיון של קוד אחד

לאט לאט

משתמש רשום
אני עכשיו קניתי סטיק של ZTE ואני לא מוצא את הסיסמא להיכנס למערכת של הנסטיק (לא של הוויפי, זה כתוב על הסטיק עצמו) מי שיכול לעזור לי אני אשמח מאוד
נשאר לי עוד ניסיון של קוד אחד
תחבר עם חוט ותתקין זה יכניס אותך למעכת

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה