מה ש @ש.ב.א המליצה FLO עוזר מאד!מי יכול לתת לי עצה לסינוסיטיס
הכל גדוש ומלא, אנא עזרתכם
מה ש @ש.ב.א המליצה FLO עוזר מאד!מי יכול לתת לי עצה לסינוסיטיס
הכל גדוש ומלא, אנא עזרתכם
בעלי עבר ניתוח לפני כשבועייםאפשר לשאול מה היו ההשלכות ביממים אחרי הניתוח?
תודה
הימים שאחרי הניתוח היו לא נעימים,אפשר לשאול מה היו ההשלכות ביממים אחרי הניתוח?
תודה
אפשר יותר פרטים על זה?יש תרופה טבעית שאפשר להשיג בבלגיה.
עוזרת מאוד.
גם אני סבלתי מזה במשך כמה שנים זה אומר שכל שני וחמישי יש דלקתהימים שאחרי הניתוח היו לא נעימים,
בסוף הניתוח שמים באף טמפונים שסופגים את הדם ולפני השחרור מוציאים אותם, לא נעים אבל לא נורא...ויש לפעמים קצת חולשה מההרדמה.
לאחר מכן צריך להיות כמה ימים במנוחה וזהו.
צריך להגיע לביקורת בהמשך . חוץ מזה הכל כרגיל.
היום -כמה שנים אחרי הניתוח אני לא מבינה למה חששתי מהניתוח, איכות החיים שווה את הסבל, חד משמעית!
בד"כ זה לא חיידקי אלא נגיפי, כך שלא יועיל אנטיביוטיקה. מידיעה.אנטיביוטיקה !
זה עם קורטיזון.יש תרסיס מיוחד לאף. צריך מרשם.
זה הרגיל:
זה היקר יותר
ויש גם שטיפה לאף:
אני עברתי לפני כשנה את הניתוח ולצערי הוא לא עזר ברמה קשה ,המצב רק החריף, אני מנוזלת מבוקר עד ליל גודש באף מוגלה, וכמובן כאבי ראש מטורפים, ניסיתי המון תרסיסים ומי מלח אנטיביוטיקה וכלום לא עזר אני ממש אשמח לעזרה,בעלי עבר ניתוח לפני כשבועיים
עבר לו ממש בקלות ב"ה (עבר באותה הזדמנות גם פוליפים ומחיצת האף) אבל אני מאמינה שזה אישי, וכל אחד מגיב אחרת.
הכוונה לטיפות הרב מירושלים?טיפות הרב
בביתר מוכרים משפחת מוצרי
מנסיון
עוזר מאוד
כמה זמן כרוב?כרוב.
על הפנים.
וזה לאחר דלקות חוזרות ונשנות.
פעם או פעמיים כרוב, והתדירות ירדה כמעט לגמרי.
הflo מיועד לסינוסים. עוזר מאד!זה עם קורטיזון.
בעקרון זה מיועד לאלרגיה, והרופאים משתמשים בזה גם לסינוסים. לצערי זה לא באמת עוזר.
איפה עברת את הניתוח?אני עברתי לפני כשנה את הניתוח ולצערי הוא לא עזר ברמה קשה ,המצב רק החריף, אני מנוזלת מבוקר עד ליל גודש באף מוגלה, וכמובן כאבי ראש מטורפים, ניסיתי המון תרסיסים ומי מלח אנטיביוטיקה וכלום לא עזר אני ממש אשמח לעזרה,
הלוואי ותוכלו לעזור לי.
עד שיצמיח שורשים.כמה זמן כרוב?
השתיים הראשונים יש בהם קורטיזון. בשלישי לא השתמשתי.הflo מיועד לסינוסים. עוזר מאד!
אין בזה קורטיזון
מה אתה מתכוון? שיעבור עם הזמן? זה רק נהיה גרוע עם הזמן.ורק הזמן עושה את שלו.
לא דברתי על מי שיש לו בעיה במחיצה.מה אתה מתכוון? שיעבור עם הזמן? זה רק נהיה גרוע עם הזמן.
כמו שכתבתי למעלה לבעלי היה סינוסיטוס שנהיה כרוני וכל הפנים היו מלאות בדלקת. הרופאים פשוט ניקו לו את הכל דרך האף. ועם השטיפות של הFLLO אחרי הניתוח המשיכו לצאת חתיכות!!
הבעיה במחיצה היתה נוספת לבעיה של הסינוסיםלא דברתי על מי שיש לו בעיה במחיצה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: