בוויפרי 3 למיטב ידיעתי יש אפשרות להגדיר VPN לרשתות מסוימותאני לפעמים רוצה להתחבר דרך מקומות שאין לי שם קליטת אינטרנט לנטסטיק שלי ושם במקום יש אינטרנט מובנה רק שהוא לא כשר כך שאוטומטי נטפרי לא נותן לי להתחבר בגלל הוויפרי
לכן אשמח לשמוע על רעיון של אינטרנט שמסנן גם אינטרנט דרך Wi-Fi לא כשר ?
באישור של נטפרי.בוויפרי 3 למיטב ידיעתי יש אפשרות להגדיר VPN לרשתות מסוימות
ואם אני לא יודע מראש להגדיר בדיוק לאיזה רשתות אני הולך להתחבר...בוויפרי 3 למיטב ידיעתי יש אפשרות להגדיר VPN לרשתות מסוימות
ויש מהסינונים האלו גם רמות גבוהות של סינון ?מעבר לזה כל סינון שמבוסס על תוכנה שמותקנת על המחשב שלך עושה את זה (עד כמה שאני יודעת רימון, אתרוג, נתיב, נטספארק, נטסמארט/ סייפטק
אתרוג זה רמה גבוההויש מהסינונים האלו גם רמות גבוהות של סינון ?
כן בנתיב הסינון ברמה גבוהה ביותר, ועם זאת הדברים שנצרכים ובמיוחד לעבודה פתוחים לפי הצורך שלך.. ובנתיב הסינון מגן על המחשב לא משנה באיזה וויפיי אתה נמצא..ואם אני לא יודע מראש להגדיר בדיוק לאיזה רשתות אני הולך להתחבר...
ויש מהסינונים האלו גם רמות גבוהות של סינון ?
הם לא מאשרים את זה לכולםעושים סינון על המחשב עם VPN של נטפרי עולה 20 ש"ח לחודש ומתחברים עם וויפי לכל רשת בעולם
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: