סינון אינטרנט למחשב שהסינון גם בגלישה דרך Wi-Fi לא כשר ?

נתן נ

משתמש צעיר
מנוי פרימיום
אני לפעמים רוצה להתחבר דרך מקומות שאין לי שם קליטת אינטרנט לנטסטיק שלי ושם במקום יש אינטרנט מובנה רק שהוא לא כשר כך שאוטומטי נטפרי לא נותן לי להתחבר בגלל הוויפרי
לכן אשמח לשמוע על רעיון של אינטרנט שמסנן גם אינטרנט דרך Wi-Fi לא כשר ?

English Tech

משתמש פעיל
אני לפעמים רוצה להתחבר דרך מקומות שאין לי שם קליטת אינטרנט לנטסטיק שלי ושם במקום יש אינטרנט מובנה רק שהוא לא כשר כך שאוטומטי נטפרי לא נותן לי להתחבר בגלל הוויפרי
לכן אשמח לשמוע על רעיון של אינטרנט שמסנן גם אינטרנט דרך Wi-Fi לא כשר ?
בוויפרי 3 למיטב ידיעתי יש אפשרות להגדיר VPN לרשתות מסוימות
מעבר לזה כל סינון שמבוסס על תוכנה שמותקנת על המחשב שלך עושה את זה (עד כמה שאני יודעת רימון, אתרוג, נתיב, נטספארק, נטסמארט/ סייפטק)

נערך לאחרונה ב:

נתן נ

משתמש צעיר
מנוי פרימיום
בוויפרי 3 למיטב ידיעתי יש אפשרות להגדיר VPN לרשתות מסוימות
ואם אני לא יודע מראש להגדיר בדיוק לאיזה רשתות אני הולך להתחבר...
מעבר לזה כל סינון שמבוסס על תוכנה שמותקנת על המחשב שלך עושה את זה (עד כמה שאני יודעת רימון, אתרוג, נתיב, נטספארק, נטסמארט/ סייפטק
ויש מהסינונים האלו גם רמות גבוהות של סינון ?

English Tech

משתמש פעיל
אתרוג זה רמה גבוהה
רימון יש רמה גבוהה (לדעתי מעט פחות מאתרוג) אבל החיסרון הוא שאפשר לשנות רמת הגנה דרך האתר
נטסמארט/ סייפטק - שניהם אאל"ט קיימים בשלוש רמות, כשסייפטק הוא חזק - הכל חסום חוץ מ- (אין אפשרות לאתרים גרועים או משהו, כן?) ונטסמארט הוא חלש, מרמה מינימלית ועד רמה בסדר, אבל אין לי איתם ניסיון בפועל
נתיב לא התנסיתי, אבל הבנתי שנחשב טוב וגם נוח לעבודה
נטספארק לא התנסיתי

יעל71

משתמש חדש
ואם אני לא יודע מראש להגדיר בדיוק לאיזה רשתות אני הולך להתחבר...

כן בנתיב הסינון ברמה גבוהה ביותר, ועם זאת הדברים שנצרכים ובמיוחד לעבודה פתוחים לפי הצורך שלך.. ובנתיב הסינון מגן על המחשב לא משנה באיזה וויפיי אתה נמצא..

משה ממרוט

משתמש חדש
עושים סינון על המחשב עם VPN של נטפרי עולה 20 ש"ח לחודש ומתחברים עם וויפי לכל רשת בעולם

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  105  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה